Ini Wilayah Hijau: CUTI~AL~Balek Kampong


08 March 2010

CUTI~AL~Balek Kampong






hahaha,
macam dah lama xder entry kan...asyik layan contest jer...nak buek camno...contest tuh, ada tugasan and soklan yg nak dijawab tetiap hari...naseb la yer...tp masa menjawab soklan n buat tugasan...malam malam laaa, sbb nak kena spend masa yang agak lama....


ha, hany akan bercoti lagik...ayooo asyik coti saja, nak balek kampong halaman...hany start coti khamis and jumaat sahaja...ummm...sbnrnye nak menghadiri majlis akad nikah anak saudara hany....ayah kesayangan hany kan kena jadi wali...so anak dan menantu dia akan bawak ke majlis akad nikah cucu nya itu....

akad nikah akan di adakan pada hari khamis, malam jumaat 11Mac tuh...dan kenduri pulak hari sabtu, 13Mac...tapi maybe kami hadiri majlis akad nikah sahaja, and then terus shoot balek Selangor...with my mom n my dad...yeay!!!! mak ngn ayah hany akan datang sini...beshhhnyerrr...

sebenarnya, hany sangat bersyukur...semoga semuanya berjalan lancar...dah lama ayah hany teringin datang rumah sewa kitorg nih...rumah sewa pon rumah sewa la kan....and hany nak ayah ngn mak hany duk alam sikit umah hany nih....yer la duk kampong pon xbuat ape gak kan....ayam itik pon xde nk di beri makan...ank di riso kan...sawah bendang lagi la jauh nak di bajak ke aper....

hurmm,
sowilah hany xdapat nak amek order dari korang....sebabnya kejap sangat hany balek...rabu pas opis hour, balek ke ganu...khamis pas zohor gerak ke kuantan...then pas habis akad nikah terus gerak balek selangor....fuuuuu fenat tuh....
setakat nak pesan kopok keping tuh boleh laaa...tepi jalan ke kuantan banyak jer...kopok lekor sowiii yerkk...x diamek order....so kalau nak pesan kopok lekor....roger jer okeshhh....email ker...zukihany@gmail.com....heheh ok daaaa....


Komen
3 Komen

3 comments:

cik daisy said...

hanybunny!! nk order kepok keping tuh.. kirim air liur dulu bole ker? hehehe.. xreti plak nk order byk mane. agak2 kami sefamily je melantak ok lar..

suamihanyisterizuki said...

okesh jer...tapi mai umah rumah boleh? sbb nanti mak ayah hany ada kt umah...mcm xmoo jln2 sgt laa...dorg xbrape sehat kak D...

cik daisy said...

iyaa.. udah kupikirkan.. mmg akan singgah ke rumahmu.. aku singgah amik kepok je okeh.. nnt aku sms dulu ;)