Ini Wilayah Hijau: Sambutan Hari Lahir | Hijau tema nya


21 May 2011

Sambutan Hari Lahir | Hijau tema nya



ehem ehem,
kalau dah di bulan MEI, dan HIJAU maka haruslah Sambuatan Hari Lahir Hany;). tapi yang ni dengan ofismate la, bukan dengan MZ. dengan MZ tak ada tema laaa.


Sambutan di buat di kedai ENGLISH DECO tu. alaaa kedai yang set murah tu…


DSC04712 CIK HANY ok, hihihi tengkiu Mr.Daud


DSC04792 Besday Gurl…Mar, macam tak sabo je jeling kt kek tu;)


200520115600 Kek pun haruslaaa HIJAU;)


DSC04699 Hijau


DSC04726 Rini & Kak Dol


DSC04737 Dayah & Aqil


DSC04777 Asfaliza & KakMas


DSC04924 Fatiha & Niza


DSC04813 


DSC04954 Kak Lily (pakai lanyard ungu)


DSC04948 Nadia, yang sembunyi tangan kat belakang


SDC13123 Mar yang pakai baju hijau



Fuhhh,
banyaknya gambar…

DSC04907 Group Photo 1


DSC04908 Group Photo 2


SDC13194 Group Photo 3


hihihi,
oklah gambar hadiah next entri la yer…banyak sangat gambar kan…huhu eh eh eh, sebelum tu meh tengok gambar pilihan…

DSC04860 Bukak hany bukak, jangan tak bukak hadiah tu….


okieshhh,
see yaaa!


**Cantik kan HIJAU ;)**
Komen
10 Komen

10 comments:

Lelord said...

epi besday hany...

wahhh ijonya

misyamissyou said...

aaaa..cntik ah baju akak! suke!..birthday akak 20hb ke? hmm happy birthday kak hany ^_^

Norhafiza said...

wah wah wah...suke suke suke....sweet je bufday gurl hihihi..hepy bufday dear..

wida said...

Ala..nape x tunjuk pon dapat hadiah apa.

bestnya hany..happy besday:)

Fiza Amran said...

happy burthday gurl.. semoga di percepatkan hajat yang di impikan aminnnnn

alinac lover said...

waaa best~ kedai tu cantik ya

deAnza-wAnda said...

epi nesday kak hany.. semoga panjang umur dan murah rezeki yer... n cepat dapat baby... hihi... wanda nak address kak hany leh??

Hanis MY said...

syoknyaaa hany... banyak tuu hadiah, nak cikit kek ijo, hana tak pernah makan kek kaler ijo (haha nampak sgt tipuuu), nanti hany emel add ofis hany eh, tak berani dh nk pos guna add rumah hany tu...

mzhany said...

@lela
tengkiu hihi


@misya
besday akak 16mei, tp buat lambat sikit la...tengkiu dear


@wida
wida, hadiahnya besok kuar entri hihihi autopublish


@no
hihi hany pun suke sbb semua hijau ;) tq no


@fiza
tengkiu fiza...ameen...


@alinac
a'ah kedia tu sgt chantik...


@wanda
tengkiu wanda, ameen semoga cepat dpt baby ameen...nnti akak email k


@hana
ini cream nya je hijau hana...hehehe ok nanti hany email kan yer...

munna said...

AMBOI BERSERI-SERI BIRTHDAY GIRL KITA