Ini Wilayah Hijau: Sambutan Hari Lahir | Hadiah


23 May 2011

Sambutan Hari Lahir | Hadiah



Ni sambungan entri sambutan hari lahir tema hijau, sebenarnya entri tu nak publish pada isnin pagi, tapi tertekan publish dah, takper lah…dah alang alang tu biarlah…


ha ok,
sekarang nak tayang hadiah.ahaha berlagak nampak…eh tidak la memang sebelum ni pun semua sambutan besday staff yang lain pun hany ada letak hadiah, tapi dalam 1 entri je lah. dah tu ni blog hany kan, ape salah nya nak buat berapa entri pun…


Jom tengok ape hadiahnya;)


DSC04752 hadiah…


DSC04827 botol air tupperware hihihi, yang hijau lutsinar dari kakmas, dan yang satu lagi dari Mar…hehehe


DSC04829 storage box, dari KakLily. boleh isi stoking, bra…


DSC04842 Baju tidur, dari Asfaliza…ada hijau jugak tau


DSC04849 Tempat bakar lilin dan lilin, kaler hijau ;) daripada Nadia


DSC04862 Dari Aina Soot, rasanya ini pasu, sebab ada 3lobang bawahnya
untuk salirkan air lepas siram pokok. betul tak oot?


DSC04864

SDC13188 ha ni dua dari KakDol, kak, MZ cakap nanti nak guna masa makan bihun…ahahaha…


SDC13182 Jam dari Filah, serius bunyi alarm dia bingit giler, jiran sebelah pun boleh dengar, kalau tak bangun jugak memang takde harapan laaa….


SDC13181 Dustbin kecik, dari Fatiha…boleh letak sudu sudu ni;)


SDC13167 Lampu, dari Niza, kenapa cahaya dia tak kaler hijau pun niza?


SDC13159 Sarung bantal, dari Dayah. hehehe takyah beli sarung bantal dah


SDC13147 Tempat basuh tangan, dari sepupu ku, Fizah.


DSC04869 Shawl, dari Rini…sejuk sejuk boleh selimut dengan shawl ni


DSC04888 Hijau…suker owhhhh tengkiu so much gurllzzzs…


owh yer,
auntie kedai ENGLISH tu, ada jugak bagi hadiah, alas meja dan pewangi. lepas tu, dia ada sumbangkan puding untuk semua orang yang hadir, tengkiu auntie.


pssttt korang, kalau nak hadiah buat la kat sini ahaha…


okaylah itu lah hadiah yang berjaya di kumpul. huhuhuhu standar la semua yang join program ni akan dapat 13 hadiah. sebab yang join 14orang, kalau nak hadiah 14 jugak, korang beli la untuk diri sendiri. takpun buat kt kedai auntie ni, mesti dapat hadiah jugak hihihi ;)


DSC04890 Tenggelam di sebalik hadiah yang hijauuuuu ;)


**hihi ada lagi satu entri pasal besday nih…jangan jemu yer;)**
Komen
21 Komen

21 comments:

ch@ said...

bila kawan2 tahu kita suka hijau, hadiah, pembalut hadiah, kad mesti hijau kan hany? kita pun sama, kalau dapat hadiah, mesti warna hijau, hehe. comella hany. beday kita sama bulan eh.

botol tupperware dua warna tu sama dgn kita punya =)

Ardini Humaira said...

bestnye akak! banyak dapat hadiah :)

wida said...

byknya dapat hadiah..syoknya.
mesti hany tersenyum lebar..

p@kcikLie said...

syoknya..dah besar2 ni dapat hadiah...memang kelas la awak, ramai yg sayang kat mzhany. HEPI BESDAY.

apak cikidong said...

cantik shawl tuh..

IbuDhira said...

hany,

sume hadiah ijau ekk...cantekkk..kali ni kita berjaya kumpul 14 org dok 1 tmpt..susah nk dpt saat2 cenggitu..nway itu bukan shawl yer..itu adala pashmina...daku tersalah sebut..huhu

eLYies said...

hany..serba hijo...syok tui....happy besday ye hany....

best2 hadiah yg hany dapat tu....jeles tau..hehehehhee

Lady D'yot said...

special taww...time beday organizer je baru dapat kumpul sume orang..alhamdulillah..;)

syalinda johari said...

bak aku satu adiah ko tu..byk sgt tu.. kakakaka

Hanis MY said...

bestnyaaa makin bertambah koleksi hijau hany... citer la lagi tak jemu poms..i likeee

littlehumblelynn said...

hany

wah bestnya banyak hadiah...sukernya hijau kan..rumah kak lin tema warna hijau jugak!!huhuhu

Azi said...

hi green girl...comei jugak hijau2 ni

fazilzura said...

HAPPY BELATED BESDAY LALINK .. bile awak nak jmp kite ni, kang kite majuk kang ..kite gune tiket pree awak .. huhuhuhuhu

wahhhhh meriah nye, banyak nye adiah awk dpt.. tp kalau awk nak adiah special dr kite, kene jmp kite jgk ..

~aSFaLiZa~ said...

yg soot bagi tempat letak sudu dow. yg kak dol bagi buat makan magie kat rumah ko nti

munna said...

bestnya..hadiah pun serba hijau....

mzhany said...

@cha
ha cha itulah, dah tu plak pilih tema hjau lagila org pun bg hijau;)

yer cha besday bulan sama.ishh dgn hadiahnya pun sama ha huhuhu


@dni
beshhh dni, hihihi dapat dan nanti memberi jugak;)


@wida
eh wida harusss, pulak tu semua hijau lagi lebor ler senyumannya;)


@ciklie
hihi cikli, betol dah besar2 ni susah nk dpt hadiah ni kan. hurmm ciklie kitorg mmg buat event ni so semua yang join akan dpt hadiah...hiii ameen semoga ramai lagi yg sayang ;)


@apak
yess cantik kan, dan besar dan tebal...


@rin
a'ah rin, betul semuanya ada, serius baru perasan laaa...hihihi pashmina eh. see daku pun tak tahu hohoho...


@elyies
yes serba hijau syiokkk jugak;)



@ladydyot
hihi alhamdulillah, eh tapi time fatiha hari tu pun semua ada kan...


@syalinda
ahaha semua hijau, cmne nk bg kat ko ni...ahaha semua hijau aku syg cmner? hihihi


@hana
yes hana, bertambahhhh lagi...MZ sengeh je masa dia balik ahny tayang semua hadiah hijau


@kaklynn
wow umah kaklynn kaler hijau? waaaa beshnye kaklynnn...nak pergi rumah boleh ahaha tak malu...


@azi
hai mama hakeem. comeyy hijau comey...


@zuea
tq, zura zura jap lg kite call ok sabau...


@as
ahaha weh sengal betol. ok ok aku letak sudu yer...


@munna
kakmunna, besh kan hijau ahaha cuba pengaruhi semua dgn warna hijau;)

Norhafiza said...

waaaah. seronoknye tengok hadiah hany...ok..nnt tunggu yang No punya lak ye..SURPRISE!!!!!

mzhany said...

no, hihihi beshkan sbb kaler hijau;)

waaa, ok ok hany tungguuuuu...

~: nisa :~ said...

cantik2 semuanya... hijau lagi tu... hijaukan bumi kita.. he3..

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

amboi..ni hasben su mesti suke..semlam beli brg rumah kena sama rata pink n hijau..hihi

mzhany said...

@nisa
hihi yer nisa, hijauuuuu semua ;)


@sue
hihi ha tu la kena sama rata baru fair n square kan sue..hihihi seb baek suami akak follow je...hihiihi