Ini Wilayah Hijau: KFC ni betul betul cut cost…


04 May 2011

KFC ni betul betul cut cost…

 

 

Bulan lepas,

April la tuh, tpai dah hujung hujung bulan, pergilah 4sahabat ni ke KFC. dengan niat di hati nak makan chicken chop KFC tuh, walaupun masa tu masih belum gaji. tapi ceritanya bukan pasal gaji…pasal KFC lah.

 

 

3orang order chicken chop, tapi yang sorang tu jer dapat dulu, lagi dua kena menunggu la.

 

 

“nanti kami hantar”

 

 

itulah kata kata adik yang jaga kat cashier tuh.

 

 

270420115462 hany dapat no 99, membe sorang lagi no 9

 

 

sikit punya daif kan? eh buruk la perkataan tuh, sikit punya berjimat kan. selalunya hany rasa nombor menunggu ni, yang guna plastik tu kan. bila letak atas meja, dari jauh orang dah nampak.

 

 

ini setakat guna cawan kertas dan kertas dilipat macam tuh. serius macam erkkkk, macam ni jer??? sah sah la korang tak nampak then korang pulak takkan perasan la ada lagi order yang tak dihantar.

 

 

dan,

seperti di duga,sangat lama menunggu. sabar je lah…

 

 

270420115463 sos

 

 

Tang sos nak berjimat ni, tak kisahla kan, sebab MCD pun macam ni jugak, tapi ishhh agak agak la tang nombor tuh…

Komen
9 Komen

9 comments:

Ena said...

ena lom cuba lagi promotion kfc yg baru ni.. kena gak cuba ni.. sedap yeh? ;D

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

huihs memang jimat habis ini KFC...

Norhafiza said...

kihkihkih....kedekut bonar..nape hany tak snap gambo chicken chop..org cakap cinonit je kan..semalam No tak amik CC..tak sempat plak nak jeling2 atas meja tu..

fazilzura said...

tu nak kato kretip pun idok le sgt ... buruk tui perangai kfc ye... dgn moto yg baru ;SOGOOD; x bape nak good lew

nik said...

nik baru lunch kfc tadi..hehe..makan chicken rice combo..ajaibnya, takde timun seperti selalu..opismate beli burger Zinger kut..tapi guna kotak burger Alaskan fish..cashier ckp kotak dah abes..owh, bulan berjimat cermat KFC barangkali..hehe..

munna said...

WAH!.. INI BETUL2 JIMAT KEPSI NI...

fiqkbe said...

kfc makin lama makin x best.

mzhany said...

@ena
umm ok la ena, bg hany ok la.hehe cubalah nnti ada masa yer...


@ladyzul
ituler jimat cermat betoi laaa


@no
alaa lupe la no.umm bleh la, tp kalau lelaki tak cukup kot. hehehehee laki kan mkn banyak;)


@zura
ha tu ler moto baru ke eh zura...goooddd la sangat kan


@nik
ahaha, siap buleh habis lagi kan. should be ada stock kan...ntah la nik...


@munna
betol kakmunna, memang jimat cermat ahaha


@fiq,
hai fiq...hihihi

ardini said...

hehe dah lama dni tak ke kfc.. agak tak best tengok dia letak no gtu je kan...