Ini Wilayah Hijau: 1juta Belia


30 May 2011

1juta Belia

Sabtu,
Mzhany lenguh kaki ok berjalan di putrajaya.dek kerana karnival 1juta Belia tuh.fuhhh kalau suruh pergi lagi dan berjslan,mau tak msmpu wrh.jauh tu.sebenarny, 1tujuan jer pergi sini sebab nya naza ada buat show.

Mz la nak tengok superbike bagai.tapi sedey sebab time sampai kt show naza tu,hp mati lak.tak der satu pun gambar pun ok.sedey sangat yer.

Tapi,
Harga superbike lagi mahal dari harga tom grey mz skrg nih.fuhhh kawasaki lagi murah laaa huhuhu.

Jalan jalan,
Jumpa shuib sepah tengah promo filem man sewel dtg kl. Tngok dari jauh jer.takder terkinja kinja nak gambor ke kan.mau kena piat telinga dgn mz.

Pastu,
Kat booth hotlink ada tomok.huhu brenti jap.mz ok,hany tak minat tomok...

Jalan punya jalan,
Shottttt dah 2jam ok kat situ.serius ok tak sedar.on da way nak ke kereta.jauhnya lah hai rasa.sabau jer la kan.

Ok,daaa



Komen
3 Komen

3 comments:

wida said...

x pe hany..exercise:)

munna said...

amboi klu zaman bercinta..biarlah jauh lama sikit berjalan dgn kekasih hati ye...

Norhafiza said...

No rasanya klo buat di Labuan tak merasa p kot..AbgLan tu bukannya suka sangat..dengan panas bw anak2 huhuhu...masa anak 2org dlu dapat merasa la juga hehe