Ini Wilayah Hijau: Jakun [RM1.00 untuk masuk Tandas]


05 May 2011

Jakun [RM1.00 untuk masuk Tandas]

 

 

Serius hany baru tahu.

 

 

Ahad lepas,

hany dan MZ ke Low Yat, temankan anak sepupu hany beli laptop untuk adik dia. hany baru lepas ke kenduri, then terus bergerak ke LowYat. sampai jer, sakit perut pulak. terus mencari cari tandas la.

 

 

Follow signboard yang digantung, then jumpa. sambil berjalan menuju ke tandas, sambil mencari cari duit syiling. bila betul betul depan kaunter nak bayar, tengok,

 

 

“RM1 per entry”

 

 

shottt, sekarang tandas awam dah seringgit ker? detik hati ku…chewahhh detik lagi. terus gabra cari duit. dek kerana nak buang air dan tak tahan sangat, maka teruskan niat ku itu.

 

 

keluar je, terus dapatkan MZ dan anak sepupu hany, terus tanya MZ

 

 

“b, b tahu tak berapa nak masuk tandas?”

“ha dah,b pun masuk tadi, giler laaa”

 

 

serius terkejut weh…ahaha. tapi tingkat3 tandas nya bayar rm0.50 jer. heran heran, tingkat paling bawah RM1.

 

 

hany rasa hany tak boleh ekrja di LowYat, giler! hany ni jenis kerap ke toilet. pernah sampai 10kali sehari di ofis. tak ke dah RM10 untuk ke tandas sahaja? belum masuk makan lagi..haiyoooo…

 

 

goldtoilet-1 luxury toilet…hohoho puas hati, tapi macam tak sampai hati plak nak ber*k kat sini…huhu, baik kikis kikis emas tuh…untung jugak kan ;)

 

 

 

**memang dah lama tak jejak LowYat tuh…**

Komen
8 Komen

8 comments:

Ardini Humaira said...

uisssk mahalnye... kalo yang cam emas tu nak gak dni bayo 10rgt pun rela... masuk dalam tu berangan dk dalam istana hehehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

mak ooii..mahalnya....

Siti Hajar Masri said...

mahalnya..nasib baiklah kalau ke low yat tu x penah nk buang apa2..;p

ch@ said...

mahal gila. tapiii kalau kerja lowyat ada uniform hany, mesti masuk free. mcm kita kerja guardian BB dulu, masuk rm0.30 tapi pakai uniform, lagi pun hari2 muka ni juga masuk tandas, so free.

deAnza-wAnda said...

amek kesempatan dowank tuh kak...

wida said...

pernah masuk gak tndas rm1.00 kat low yatt tu.tp puas ht sbb bersih.
kalau masuk sokmo..hehe, botak kepala!

Norhafiza said...

ayoyo appak amma..mahalnyeeeee..

fiezaradzi said...

dah lama tak ke low yatt, so tak tau.. mahal le kalau singgit tu.. huu.. kena duduk lama sikit, baru berbaloi.. hahaa..

hany, lau kerja kt situ tak kena bayar kot.. entah..