Ini Wilayah Hijau: Maharaja Lawak:Lagi 3minggu jer


29 May 2011

Maharaja Lawak:Lagi 3minggu jer

 

 

 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ

 

 

Sape tengok ML semalam?

 

MANTOP kan!!!!

 

Hany suka persembahan JAMBU, JOZAN, SEPAH & NABIL (ikut susunan ni). ahaha dan hany rasa mereka ber4 ni la yang pergi final kot.hohoho…

 

 

meh tengok peratusan undi, as per jam9 tadi.

 

jozan = 29%

nabil = 27%

sepah =20%

jambu = 19%

R2 = 5%

 

 

Seriusly, dan personally,

hany rasa JAMBU sangat layak berada di tempat pertama. sepanjang hany menonton ML ni dari minggu pertama, rasa minggu pertama je yang JAMBU kurengggg BESH. yang lain semua nya mantop!!! serius. ini serius.

 

 

kiranya persembahan JAMBU ni maintain jer.

tapi tu la, ramai yang minat, tapi agak kureng yang UNDI, macam hany lah. taknak bagi ASTRO KAYA. dahla sekarang ada servis caj. kalau undi lagila ko kaya kan kan kan.

 

 

to JAMBU,

jangan risau, walaupun JAMBU tak menang final nanti, yang pasti 1Malaysia dah nampak siapa yang betul betul internationale ok!bahkan BRUNEI pun tahu tau.ahaha…

 

 

macam semalam, even si Yus tu bercakap bahasa ntah apa apa, tapi setakat malam ni dah 3kali hany tengok ulangan, masih lagi tergelak oooo. A’ER…ahahaha apa pun tak boleh.

 

 

okay,

yang pasti sangat enjoy persembahan semalam.

 

 

kalau tengok peratusan tu, macam boleh kejar la tangga teratas tuh. JOZAN & NABIL memang dah ada peminat tersendiri, so tak yah kesah la undi dorang tinggi, tapiiiii persembahan mereka pun bagush. eh NABIL agak kureng la minggu ni, JOZAN pun ok minggu ni.

 

 

SEPAH pun besh. tema MERISIK minggu nih. huhu

 

 

okaylah okaylah…daaaaa

Komen
6 Komen

6 comments:

azie said...

tak tgk pun ML ni...rumah tak ambik channel tu...tgk youtube jekk

munna said...

kak munna pun suka ..diaorg sambung lagi utk 3 minggu

wida said...

tetap suka jozan..hehe.
hany suka jambu ker..jambu pink lah

apak cikidong said...

saya sokong jambu, jozan dan sepah je.. tapi tak penah undi... muahahah

Hanis MY said...

waa syoknya kalau boleh tgk...

Norhafiza said...

JAMBU JAMBU JAMBU hehe..kami pun sokong jambu tp takde la undi bagai hihi..minggu ni tak dapat tengok sbb duk 'merayau' huhu...minggu depan la kot tengok ulangan