Ini Wilayah Hijau: Orang yang TERER parking kereta


09 May 2011

Orang yang TERER parking kereta

 

 

 

Orang tu kan,

dia kan dah lepas 2tahun dah lesen P tuh. sekarang dah lesen BESAR la kunun…

 

 

lepas tu pulak, suami dia, dah buang P yang tertampal kat depan dan belakang kereta tuh. waaa konon isteri dia tu Pro serta Terer sangat lah kan. Padahal isteri dia tuh…consider as beginner je pun….

 

 

jom tengok orang tu parking kete…

 

 

030520115485

Ni adalah parking di Giant Seri Kembangan, dah sah sah la TAK LULUS ko parking hany oiiii. dan dan nampak keluar dari kotak putih parking tuh. ahahaha…

 

 

sebenarnya hany macam tak yakin nak ke tepi lagi, sebab bila ada kereta lain parking depan dan belakang, nanti takot susah nak keluar. nasib baik la jalan tu luas lagi kan…lagipun hany pergi sekejap jer ;)

 

 

060520115531 nampak tak?

jom zoom sikit

 

 

060520115532

Ni hany parking masa pergi Pasar Malam. kereta lain elok jer kan, sebaris jer…tiba tiba tom grey terkeluar pulak kan…ahahaha TAK LULUS ok!!!

 

 

ini pun sama kes,

hany tak berani nak ketepi lagi, sebab divider macam tinggi, kang tergesel pulak kan, then lagi satu takut tak boleh keluar laaa…tapi cuak jugak la, sebab laluan tu sempit dan muat muat satu kereta jer, risau weh, kan kena gesel kan…membebel la MZ.

 

 

nasib baik pergi sekejap jer…

 

 

**serius masih tak berani sangat nak parking macam ni, kalau parking L tu berani la jugak, tapiiii masa test kereta, lulus jer parking macam ni ihihihi**

Komen
9 Komen

9 comments:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

su ni langsung tak bawak kete..hihi

Ardini Humaira said...

hehehe sama la kita kaka :P

~aSFaLiZa~ said...

hahahhaha.. aku pun bodoh gak dow parking mcm ni

wida said...

sy parking tepi cam tu mmg fail!

hubby selalu pesan..masuk bontot kete dulu...x lepas2 gak.

tensiii

Norhafiza said...

hany tau abangLan dah buang P tu dah huhu..sempat 3bulan je duk menepek..No pun sama la parking ikut sedap letak..kadang2 senget hahaha..

Hanis MY said...

kira ok la tu hany! ganbatte! hana plak tak konsisten kdg ok kdg tak huhu...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhu..moon dah de lesen..tapi xbawa2 kereta pon.. ntah camne rupa laa klu moon nak parkin nnt... mesti hancuss gak cam2..haha..

Ena said...

hehe..

lebih kurang je la tu.. hihi..

mzhany said...

@sue
hihihi, xpe sue, nanti2 bawak la tu


@dni
yeayyy ada geng ;)


@asfaliza
ahaha tau xpe, faillll kan....


@wida
hany kan wida, lagi tak berani nak masuk bontot dulu....lagi scary...


@no
hehehe mak aiiihhh cepat nye buang P. tu la kan no, kalau ada P rasa mcm besh jer...ahaha


@hana
tu la hana, hany rasa agak2 slamat, so ok lah tu...selalu je tak masuk betol2...


@cikmoon
takpe cikmoon nnti dah bawak, alam2 ok la...hihi


@ena
hihi ada geng lagik;)