Ini Wilayah Hijau: 20 minit depan laptop


02 May 2011

20 minit depan laptop

 

 

Kalau ada yang perasan,

hehe ada ker, hany banyak tak reply komen, entri pun MZ je yang up kan. hehehe mesti ada berbaur politik kan…biarlah itu MZ punya hal. dia nak update pun dah cukup bagus;)

 

 

jengah blog lain lagi la hany kureng.

 

 

ini kerana,

hany tak boleh duduk lama. bukan setakat duduk depan laptop jer. duduk saja saja pun tak boleh. sejak khamis, hany dah terasa sengal sengal kat belakang. bila duduk lama sikit. haaa terasa la….

 

 

kat rumah,

lepas solat semua, hany terbaring je sambil tengok tv.then terus terlena.

 

 

ahad,

hany pergi kenduri, di cheras, lepas tu ke Low Yat. mak aihhh penat sangat…sebab berjalan sana sini, then duduk dalam kereta pun lama. dah tak tahu position macam mana nak duduk. semua tak kena. keluar dari Low Yat, ke Bandar Putra Mahkota pulak, kenduri. tapi yang ni hany pergi bagi hadiah je.serius!!! Tak larat sangat.

 

 

hany tak tahu kenapa.

kalau berdiri ok, tak terasa sakit, bila duduk sakit…ishhh risau!!

 

 

hany dah ok nanti baru jengah semua yer. maaf maaf maaf!

Komen
9 Komen

9 comments:

deAnza-wAnda said...

kene g check lah kak...

wida said...

oo..n3 b4 ni mz ke yg tulis. patutlah rasa cam lain dr stail hany b4 ni

munna said...

semoga cepat sembuh hany ye... pergilah check up doc hany...

Hanis MY said...

take care ye hany dearie..semoga cepat sembuh...

Norhafiza said...

hani kena p cek tu ye..wat urine test ke..atau mungkin sakit belakang biasa akibat terlalu lama duduk..better p cek ya..

kella said...

As salam hany..
maaf la lama tak jenguk hany..
sakit belakang kah?
jgn buat kerja berat berat sangat tau...dan jangan lupa pegi chech ngan doc.. tanya apa masalahnya..

semoga hany cepat sembuh ya!
take a guuudd care...

fazilzura said...

g le urut...
zr now tiap2 bln g urut, biasak ler dh tua2 ni kan ..huhuhu

apak cikidong said...

ni overclock ni... keje lebih masa dan lebih tenaga ni...

Norhafiza said...

hany camne hari ni?...ok ke tak lagi?????