Ini Wilayah Hijau: Shopping baju baby jom ;)


26 May 2011

Shopping baju baby jom ;)

 

 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ

 

 

Jom kita shopping baju untuk baby, untuk kanak kanak jom. huhu even takde lagi anak kan, takpe takpe kita cuci mata dulu, kot kot berkenan sambar la untuk anak buah, anak sepupu kan…

 

 

JC-132 

 

 

owhhh yer,

blog ni adalah blog akak opismate hany. hurmmm mari jom sama sama support jom.

 

 

http://kidsbrandedclothing.blogspot.com/

 

 

Blog ni baru je ni,

so mungkin barangan masih lagi tidak banyak dan nampaknya masih dalam update barang barang tu. so aperpun mariii jom singgah blog kakAzie ni,jommm..

 

 

cadangan buat kakAzie, ummm better kak azie letakkan jugak ukuran baju/sluar sebab mungkin terlalu general 1tahun, 2tahun. kadang kadang ada baby umur tak sampai setahun dah kena pakai yang setahun kan sebab setiap budak tak sama tumbesaran dia. nak nak yang menyusu tetek ka…haaa semangat!

 

 

hihihi,

jangan marah kakAzie eh…

 

 

 

**hehe, tiada komisen pun promote ni, dan tuan belog pun tak suruh promote, saja je lah kan…**

Komen
4 Komen

4 comments:

azie said...

hany TQ ya.....nanti kazie details lg ya..thanks again promotekan hheheh

Miss Mirror said...

Memang cute2 nampaknya baju2 baby tu ya Hany. Pakkal je si Shashal dah tak muat.

Hanis MY said...

comel2...hany bila kita nk copim baju anak sendiri ni huhu...sama2 doa k...

Smiley Baby Shop said...

Salam tuan blog...nak tumpang promote jugak boleh? Kalau nak shopping Barangan Baby online Sila ke Blog Kami @ "Smiley Baby Shop"