Ini Wilayah Hijau: Sambutan Hari Lahir | Biru | Shawl


09 May 2011

Sambutan Hari Lahir | Biru | Shawl



Ha,
muncul lagi. untuk bulan MEI, ada 2sambutan untuk bulan ni, dan untuk yang pertama ini adalah, FATIHA. yang menyambut hari lahir pada 3Mei. dan sambutan adalah pada 6Mei, macam biasa hari Jumaat.


060520115498 kek, secret recipe


060520115495 Besday gurl….


Al-kisahnya,
besday gurl ada hal, jadinya lambat la datang kan. semua dah siap makan, sudahnya sedikit gopoh gapah la. elok dah pasang lilin bagai, tiba tiba besday gurl hilang. rupanya pergi order makanan.


060520115504 sampai dah pendek lilin haaa…hihihi


060520115497 hadiahssssssszzzzzz


060520115499see, Glow ha muka korang semua…


060520115501 waaahhh ko hany ceria benar nampak, mana jari lagik satu???


060520115503 kaklily…sangat sweet buat mata macam tu…


060520115506 oitttt shoalin soccer….ahahaha


060520115512 so sweet gurlzzz…


DSC06258 as, saja je letak gambar yang ko nampak blur ni…ahaha
fatiha, serius cantik gambar nih…eh puji fatiha ker puji orang amek gambar ker, puji orang yang edit…?


DSC06262 mak shoalin soccer yang gembira tak hingat…ape ko gelak tu beb???


Jom tengok hadiahhhh jom…


060520115515 Tema biru, hadiah yang dapat pun biru…


page1 hadiah…eh ada shawl….


page2dan  hadiah…eh ada 2shawl…


page3dan  hadiahhh lagi…


page4 dannnn hadiah…eh shawl lagiiii…;)


Sebab,
besday gurl suka pakai shawl…kagums cam mana la boleh pakai shawl dengan eloknya sampai ke petang…kagums…
DSC04415 Group Photo
DSC04417


DSC06260 Tuan rumah, kena ada…;)


**Next sambutan…hehehe sape lagi yer?**
Komen
12 Komen

12 comments:

munna said...

aduhai kek lagi.... hany nanti kasi kek warna hijau ye...

wida said...

best2...
kek tu sedapnyaaa

Hanis MY said...

sweetnya gambar last tu hany sgt cun! wee suka jugak gambar yg sume org buat peace tu hehe

~aSFaLiZa~ said...

budak kecik yg botak tu keje kat opis ko gak ke. asik ada gambo dia jek. hahahhahaha!!!

mzhany said...

@kakmunna
hehehe tu la kakmunna, ni kesahnya setiap bulan mkn kek ni;) ada ke kek kaler hijau eh..nk kena cari nih...


@wida
a'ah wida kek sedap...


@hana
ha tu la kan hana, sweet je gambar tuh


@asfaliza
ahaha ni mmg wajib ado weh...penyeri majlis;)

Norhafiza said...

selamat hr lahir untuk besday girl...mmmmm pertengahan mei ada lg sorg kan kan kan hihihi..

IbuDhira said...

soalin soccer jugak yg paling comey..hahaha..

syalinda johari said...

itu semua opismate husband aku ka? lawa shawl tu.. teringat tgk rancangan kat tv semalam..chef wan p India..shopping shawl harga ribu2..huwaaa...

Fiza Amran said...

hany nak kekkkk..................

naniklang said...

anak dayak botak !!! hehe

bes la team korang wat camni ;p

dayakhs said...

ehem2..ank saya tk keje di mekrokop..tp mak die keje disitu..hahaha..

p/s:mungkin bakal QA mekrokop gak kot..oh tidak!

mzhany said...

@no
hihi yer no, ada ada...hiihih


@ibudhira
ahahaha itu ler, budak paling glemer...


@linda
a'ah beb, opismate pompuan. shottt shawl ribu ribu...tak termimpi plak...hihihiii


@fiza
meh fiza meh. tapi fiza lagi pandai buat kek;)


@nani
tu la beb memang besh sbb dah ramai pompuan...


@dayakhs
ahaha beb sian anak ko owh suruh dia jadi QA jugak...