Ini Wilayah Hijau: 30K…


04 September 2010

30K…

ok, dah ada yang capture….

umm laju lak counter nih kan. hany bajet 30K tuh hr isnin or selasa, tuptuptup hari ni dah cecah…hohoho prasan lah tu ko hany.

 

 

hehehe,

hany tau ni seme gara gara lucky draw kat belog kakred la nih. sejak kakred umumkan semalam n hany adalah salah sorang yg dapat, huhu tinggi gak hits kt belog hijau nih.hehhee…

 

 

Capture

 

haaaa….yang dapat capture adalah ZAIKULIM, wooo zai nih glemer nih, pastuh zai nih pon rajin join contest….selalu gak la zaikulim nih menang…kalau ada hadiah utk referral tertinggi, selalu je zaikulim dapat…see glemer kan….

 

 

so kalau korang nak join ape ape contest tuh, moh ler melawat ZAIKULIM….banyak contest kat belog dia….

 

 

** sabo eh ZAI, nnti hany pos kan brg nya eh…**

Komen
0 Komen

No comments: