Ini Wilayah Hijau: Di mana letaknya TV FLAT SCREEN?


23 September 2010

Di mana letaknya TV FLAT SCREEN?

 

 

 

**Again, from mail**

 

Raya ni ada yang tukar TV LCD tak?  Yalah setakat TV skrin leper ni pun harganya dah murah tak macam mula-mula keluar dulu tetapi bergantung kepada ketajaman gambar dpi. Tapi korang jangan nak kerek dengan TV skrin leper korang tu..

 

 

image001

 

 

Sebab di di Russia, tv flat cuma untuk kandang lembu jer . Skrinnya bergambar padang rumput supaya lembu-lembu tu berasa seperti di tempat luas yg penuh dengan rumput, dan katanya agar lembu tidak mudah stress! Bila tak stress badan pun cepat gemuk, bila cepat gemuk cepatlah kena sembelih.

 

 

image002

 

 

image003

 

image004

 

image005

 

 

image006

 

 

image007

 

 

 

** erkkk kaya nak mampos, jom g rompak bawak balek rumah **  

Komen
9 Komen

9 comments:

Lelord said...

pehhhhh tergamam..terkedu...dan yg sewaktu dengannya

mizz sue said...

MAK AIHHH...BAGUS TUL!! HIHI./

AKAK JOIN NI http://suhaidasupalio.blogspot.com/2010/09/peraduan-memori-di-pagi-raya.html

nik said...

ni baru dikatakan bukan tv cap ayam..cap lembu rupanya..agaknya lembu2 tuh nak tgk berita pasal naik-turun harga susu lembu di pasaran dunia kut..hehe..

BUNGA said...

hebat tul lembu2 ni....
kalah manusia..hehe

suamihanyisterizuki said...

lela, ahahah hany lg la...sedey giler, lembu pon dpt tv yg gah. hany lak terkedek2 nk dpt tv cmni

sue, sabau nnti akak join

ahahaha betol gak nik, agak2 naik tuh, mesti lembu2 ni produce byk2 susu ;)

tau xper, kalah manusia nih

misyamissyou said...

wah..sy pn xde tv nih lagi tp lembu2 ni dh ade..mne leh jd ni kak! XD

ardinihumaira said...

puhyohh.. bilik dni pon tak ado ;p

Liza said...

flat screen nie best! tgk bola sgt enjoy

cik daisy said...

cehh.. kaya tui.. lebih baik dia letak painting padang rumput beso2 kat kandang tu. letak tv flat? iskk3.. byk sgt duit tu... mmg rasa nk rompak! kekeke!