Ini Wilayah Hijau: Canada's Speed Controls


03 September 2010

Canada's Speed Controls

** from mail**

 

tak tahu la betol ke kat canada guna betol betol benda nih…kalau betol memang laaa sangat murah kan, tak perlu la nak gune kamera yang duk capture had laju bagai, takpon letak polis bagi org takot n slow kan kenderaan…

 

ATT00046dekat highway tengah laju ni, nampak dari jauh…

harusss r seme org akan slow kan kenderaan kan,

nak pulak kete mewahhh wooo jaga beb….

 

 

ATT00049

 

 

 

tapi, idokler dorang betol betol korek lubang tengah tengah jalan tuh….gilo ko hapo….

 

ATT00052ahahaha, esok pindah lekat tempat lain lak…org yg duk lalu tiap tiap hari jalan yg sama, harus r prasan kan….

 

 

**rasa rasa korang, benda ni berguna n bleh kurangkan kelajuan ker**  

Komen
8 Komen

8 comments:

dd dudu said...

haha kretip gilerrr

ardinihumaira said...

bagus gak tu... :D

muchang said...

menariknya idea diorang ni!! tapi betul ke? orang tu tak nampak canadian pun

tricksrex said...

pergh lisa surihani pick name akak untuk lucky draw RM..haha congrats!

nik said...

hany, tumpang kecoh kat sini jap..haha..u menang contest kak red la..nama hany bertuah di tangan lisa surihani..hehe..congrates =)

fiezaradzi said...

lau org dah tau, mesti dorang bawak laju2 jugak...

tapi quite bahaya utk pengguna motor kan.. tersilap elak, kena pula kenderaan lain..

bila cuti hany?

suamihanyisterizuki said...

dd, tu la kreatip btol...

dni, ahaha terkujat mat rempit tetibe nmpk lobang

muchang, erkk hany dpt mail nih just share jer, tak tahu kebetolan nya....

cicak n nik, hahah korang lg laju dr hany eh..kuikuik bertuah di bulan ramadhan...ameen...

fiza, umm btol gak kan...brek emergency kan ade lak org sondol dr belakang....

misyamissyou said...

nmpak real kot..Malaysia boleh tiru nihh..