Ini Wilayah Hijau: Selongkar jgn tak selongkar…


06 September 2010

Selongkar jgn tak selongkar…




Ha, masa pack barang…wooo dari weekend lagik hany dah pack barang yer…hehehe ni dah ready dah ni nak balek nih…erkk ada ape2 lagik eh tak pack…hehehhe…


ha tetibe carik sandal…hohoho seyes, sejak pindah ke rumah baru nih, sampai sekarang semua sandal/wedges hany masih dalam kotak. hehehe memang tak gune pon sandal/wedges nih. even ke opishhh pon.


hany kan ada masalah kaki, deka tibu jari kaki nih…so nak taknak hany pakai je slipar flat yang xsesuai utk ke opishhh ok. lagipun untuk kesihatan kaki kan, dan sebab tak pandai sangat bawak kete gune wedges ke higheel nih…kate kete manual banyak tuh nak kena tekan tekan guna kaki kannn…hehehe…

080820103207ni ler slipar yang setia menemani ku…ke opish, ke jb ke JJ, ke mana mana lah, hany rembat slipar nih jer….


sebenarnya hany ada berkenan 1 wedges hush puppies, tapi harga nya …adusss rasa cam rugi lak kalau beli, xde sale 239 kalau tak silap…selalu kalau less pon paling tinggi 20%. baru ni ada la jalan2 kt JJ, alaaa dah xde dah wedges tuh…agaknya dah habis stok kot… 


udahnya, kite selongkar je kotak tuh…hehehe

050920103433
yang putih tuh jer wedges…


ahahaa, rasanya macam hany rembat slipar hijau tuh je raya nnti, kate tema raya pon kaler hijau kan..kan…hehehe


**mana taknya g opis pakai slipar je, dah masuk opish pon kena bukak kasut…hohoho**
Komen
0 Komen

No comments: