Ini Wilayah Hijau: betol, tak sempat…


23 September 2010

betol, tak sempat…

sowiii,

banyak komen korang hany tak sempat reply yer…sebab tu lah hany tak set komen tuh kena approve, kalau dak, mau nye taun depan baru keluar komen korang…

 

 

ha,

malam ni, maraton reply komen…ahahaha dan BW sekali yer…dah 5 entri tak reply komen…amponnn dan maaf yer kengkawan…ampunn.

 

 

malam ni,

hany akan sempat BW kejap. ni sambil tunggu MZ balek. sian dia, dah la puasa hari ni. tak sampai2 lagik. pas isya’ nak ke rumah sepupu kejap…amek baju raya…see baru siappp…sedey kan??

 

 

**tgh mood raya, sbb nak dpt baju raya yeayyy!! **

Komen
6 Komen

6 comments:

ardinihumaira said...

dni pon tak sepat juga hehe

suamihanyisterizuki said...

tu la kan dni, busy sket kan, xpe akak fhm, dni kan study...its ok dear...

mizz sue said...

ala...cian akak...

rATu kEBaYA said...

yeay baru mood raya nak mantahp ye..

saya baru menempah baju didalm bulan raya untuk dipakai masa last raya..

suzzsuzie said...

semua bz..weekend bz nk gi openhouse pulak ye

syalinda johari said...

bz betoi ko. umah aku pun ko tak sempat mai..