Ini Wilayah Hijau: Peach pulak…


28 September 2010

Peach pulak…

hehehe,

yang pasti, gambar hany tak de yer…ahahaha.

 

 

ahad,

majlis bersanding sepupu hany, so sekali algi kitorang kena la ke seremban kan. Rombongan kami 8buah kereta, ada antara nya memang stay kat selangor nih, dari Ganu hanyalah 4buah kereta sahaja.

 

 

kali nih, kami memang sedondon, kaler baju sama malah corak pon sama. memang boria gituh…hurmmm sebenarnya ada gak bagusnya buat sedondon nih, senang nak kenal kan…tengah2 ramai orang, budak2 duk laris ana sini, so sangat senang kenal, tapi ada sesetengah orang tak suka, yer la tak nak la sama dgn org lain baju kan…bagi hany lak, hany follow je, so tak yah nak fikir dah nak cari baju lain kan…nak nak lemari hany mane ada baju kaler peach kan…;)

 

 

260920103582 alahai manisnya budak2 ni bertudung kan…

 

 

hany tak de gambar weihhhh untuk majlis nih, adoiii seyes hany kerja nya tengok jer…tak kuorkan HP cikai nih, bukan malu, tapi hany posing depan kamera dorang2 ni jer…

 

 

Pasangan pengantin manis sangat memakai baju purple, purple yang pekat tuh…dua dua putih, masuk jer….pelamin berada di kawasan open space, ok la ruang besar senang org nak tengok kan…sebelah tu plak ada kolam renang…ahahaha pihak kitorang ni semua berjaga jaga anak2 masing2….ye r sorang2 bukan bleh kira…

 

 

jenis “buas”, susah nak control…hohoho

 

 

erkkk,

bagi hany sikit je la hany tidak puas hati…masa nak renjis renjis di pilis tuh, MC memanggil sebelah lelaki dulu untuk renjis renjis, tapi sorang pon nama dia tak sebut, dia sebut bapa, mak dan wakil2 kalau ada…tapi time perem[uan siap sebut nama semua kan. yer hany tahu, tuh sebelah perempuan punyer kenduri, but why not u as MC u bertanya, seburang2 nya sebut la nama bapa dan ibu pengantin lelaki kan….wakil lain tak yah la sebut.

 

 

ntah la, mungkin hany yang over kot, sensitif tak tentu pasal, tapi ntah la hany rasa tak sepatotnya mcm tuh…huhu sedey tau….

 

balek rumah, rupenye MZ pon tak puas hati pasal tak sebut nama mak ayah pengantin laki…hurmmm sehati sejiwa la plak kami nih ;)

 

 

260920103583 tengok orang yang tak sehat lagik…sian weihhhh, da nampak kurus dah laki den nih ishhh siannnn…

 

 

**sabtu ni kenduri di ganu pulak…**

Komen
5 Komen

5 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

HANY ~Selamat Pengantin Baru kpd your cousin! Memang best pakai baju sedondon reramai... kalau I pun I suka...bestt!! Of coz I akan design baju yg lebih cantik dr yg lain2 walau guna kain yg sama..! hahahaha...(gelak2 nakal).

misyamissyou said...

lorhh..ingt de gmbar akak tadi..huhuu..t majlis kat ganu snap yep..hee

ardinihumaira said...

;) sedondon!

fazilzura said...

hye rabiit yg comel

awat gambo mu xdak ????

** jemput dtg ke rumah 2hb ni tau

suamihanyisterizuki said...

MM, hany xnyempat nk design design tuh, ni pon 2hr sebelom br siap ahhaha

misya, gmbr akak xdok lg...nnti weekend ni br nk balek amek

huhu nnti dni nk sedondon tak?

zura, sowiii xleh pegi la, balek ganu lak....sowiii