Ini Wilayah Hijau: TQ Redmummy, TQ Lisa Surihani…


03 September 2010

TQ Redmummy, TQ Lisa Surihani…

 

 

 

huhuhu,

di bulan Ramadhan ni, Alhamdulillah bertuah lagik daku yer. ha pada sape sape yang baca redmummy pasti tahu pasal kakred adakan lucky draw, yang mana di cabut oleh artis artis ok. beshh woo kakred jompa ramai artis…

 

 

and…

-

-

-

-

MZHANY.COM

bertuah jugak…ALHAMDULILLAH…..

 

 

9-3-2010 2-42-28 PMhehehe, pix from redmummy.com 

 

 

again….

 

TENGKIU TO KAKRED

 

and

 

buat liza jugak…ahahahaa

 

kita kan nama dekat dekat kan….

 

 

nak tengok gambar lagik n siapa lagik yang bertuah meh kelik kat sini

 

 

**dapat apa la erk…xper, aperpon yang kakred bagi terima je, nama lucky draw kan, ko jangan la beriya lak nak brg gile tak ingat kan**

Komen
8 Komen

8 comments:

ProfHariz said...

Congratulations

qistynacorner said...

hehe, tahniah2, kite x berapa nk lucky :P

misyamissyou said...

ngee~~ tahniah kak..seronok plak dpt hadiah ni.. :D

ardinihumaira said...

congrats sis! wow.. teruja tgk lisa :)

MAMA AIZARA said...

wah..tahniah hany..

fazilzura said...

wahhhh sonok kamu ye

fazilzura said...

** cmner nak join tu ?

suzzsuzie said...

rezeki tu...cobgrats la hany..bkn senag nak menang lucky draw