Ini Wilayah Hijau: Apakah soalan nya???


17 September 2010

Apakah soalan nya???

Sebelom balek bercuti lagik hany dah terbayang soklan/pernyataan yang bakal hany hadapi….

tabah la hadapi nye…huhuhuhuhuuu…

dan,
seperti yang terbayang, memang soalan itu jer lah yang keluar...penat la weih nak menjawab...sedey, pastuh lama lama naek geram ahahah, penat mulut menjawab...tapi nak buat camne kan, dah lumrah kehidupan. lagi pon yang bertanya tuh, agaknya tak tahu kot nak tanya apa dah kan...


Agak agak korang, ape SOALAN yang selalu dikemukan pada hany raya baru nih????
Komen
9 Komen

9 comments:

P0cAhoNta$ said...

"bila lg nak bertiga?" kan? kan? very typical hany. sabar je la selagi termampu

ardinihumaira said...

hmm.. susah gak tu kak.. moga akak tabah ye... hu

MAMA AIZARA said...

klu dh bertiga di tanya bila nak menambah pula, bila dh ada dikata terlalu cepat pula..sush nak puaskan hati org ni...

Butang Pena said...

kita senasib hany...
nak tutup mulut org tak leh kan...
so tahan jela...
mmg kdg2 smpai hilang mood dibuatnye...
hanya org yg senasib tau perasaan kita...

Liza said...

sedih kan, baru nak happy beraya, ada yg mulut laser, hany sabar yer, Insyallah, the time will come...Liza doakan...

suamihanyisterizuki said...

azi, betol tuh...

diela, ummm sama sama la kita usaha k...

liza, betol tuh, ape bleh ckp lagik kan, sengeh cam kerang busyuk je laaa...

misyamissyou said...

lorhh kak..biase org mmg tanye kan..tp nak wat cm ne..

Murni said...

kalu org tanya...ko jwb jer....."esok kiter beli kat kedai runcit....2 singgit" tak pun..." kat kedai runcit ada jual tak?kalu ada kiter nak beli sorg dua..." hahahaha

suamihanyisterizuki said...

yer misya, nak buat camno kan...

nani, ko tak agak dowh nak jawab camtu...