Ini Wilayah Hijau: Kemas barang…;)


07 September 2010

Kemas barang…;)

hehehe,

dari hari sabtu lagik hany dah siap kemas barang nak balek kampung….yeay!!!Balek malam ni..hohoho…

 

 

“B, cepat..baju mana b nak bawak balek ni”

 

 

“nati laaa…esok luso ado maso lagi”

 

 

“alaa syg nak kemas skrg ni” sambil seret keluar beg dari stor….

 

 

masukkn seme baju dalam beg, skali baju raya tak basuh lagik.hohoho cepat cepat rendam, so that mlm nanti boleh masukkan dalam beg…hehehe…

 

 

050920103434

dua beg, ni ade plan nak tambah lagik nih…ahahha tamak.

 

 

tudung berawning takleh masukkan cepat cepat, nnti kan kemek. plan nk bawak beg lain khas hanya tudung sahaja…ooo giler tamak.

 

 

**ni xde anak lagik…ade anak mau bonet gen2 pon tak muat kan, B…jom beli alphard!!! erkkk giler tamak**

Komen
3 Komen

3 comments:

SURIA AMANDA said...

stetmen yang last sekali tu Lisa setuju..lom ada anak leh beli alphard..persediaan akan dtg...pas tu leh beranak tiap2 tahun..hahahaha

nani said...

wahhh, besaq beg

ni beg insan2 yg terkeluar AF ..haha

suamihanyisterizuki said...

lisa...wow...ade org stuju suker nih...hohoho smoger murah rezeki dpt alphard n anak ramai ameen....

ahaha, nani abglong ko xlayak dowh masuk af...ahaha