Ini Wilayah Hijau: Masih ada yang tinggal, nak tak???


19 September 2010

Masih ada yang tinggal, nak tak???

 

 

 

Masih mood RAYA kannn!!! hehehe haruslahhh, kata Raya kan sebulan…;)

 

 

ha, sebelom raya, tak dak entri duit raya dari hany, tak macam taun lepas, siap ada entri sampul duit raya. yerrrr, tak bagi duit raya pon, diri sendiri pon tak dapat duit raya camno?

 

 

hehehe,

xde la kejamssss sangat, masih ada la sedikit rezeki untuk di kongsikan dgn mak, ayah, mertua serta budak budak di aidilfitri kali nih, walau pon tidak semewah mana, tapi masih mampu la bagi sikit….

 

 

dan,

masih lagi ada sampai sekaranggggg!!!

 

page ha masih ada lagik…huhuhu

 

 

ha,

apa lagik, mari la beraya romah hany…bawak anak anak tuh…kuikuikui….

 

 

** tgh fikir,nk buat open house, erkk bajet lak xbrape banyak **

Komen
2 Komen

2 comments:

MR Bang Miji said...

huh??open house???jngn lupe jemput miji..hehe

ardinihumaira said...

hoh! lawa sampul tu.. dni nak duit raya! nakkk! :D