Ini Wilayah Hijau: Selamat Pagi…


08 September 2010

Selamat Pagi…

Sekarang nih lagu HATTAN berkumandang di corong radio, owhhh SURIA FM rupenyer, hany dah try search dah, tak detect lain station, jumpe SURIA jer. ok laa layannn….

 

 

Sekarand dah jam 3.10 pagi. kitorang stop kat hentian mana tah ni, tapi yang pasti kat PAHANG laaa…sebab hany ternampak banner zakat pahang banyak masa nak g toilet tadi.

 

 

Perjalanan kitorang tadi Alhamdulillah tak jemmm mana, masa kat Ampang je jemmm sket. kitorang keluar dari rumah jam 10mlm.

 

 

owhh sila gune touch n go yer, nak masuk LPT tadi Q sangat panjang di bahagian tunai…fuhhhh kata free kan malam ni….ok nak sambung gerak ni daaaa……

Komen
3 Komen

3 comments:

mizz sue said...

hati-hati kak

P0cAhoNta$ said...

aniey, selamat hari raya maaf zahir & batin. maafkan ira sepanjang perkenalan kita ye, mohon halal sumenye. selamat blk kampung. lps ni ira nak menjemput lak. tungguuu... hehe

Liza said...

safe travel hany, moga selamat sampai ke destinasi