Ini Wilayah Hijau: Hitam Putih kan GANU


28 September 2010

Hitam Putih kan GANU

Hitam Putih for AKAD NIKAH…

 

 

Bukan la pasangan yang nak nikah tuh, tapi rombongan kami dari GANU. ntah la ni idea saper…tapi hany follow je la kan…

 

 

Lelaki dewasa berbaju Putih berseluar hitam,

Kanak kanak lelaki berbaju melayu hitam,

Perempuan dewasa & kanak kanak berbaju hitam bertudung putih.

 

 

Hany ingatkan tudung boleh pakai suke suke hati kalernya, janji baju hitam…so hany sangat la tak ready tudung putih, sekali jumaat malam, baru terkocoh kocoh cari tudung…hurmmm hany recycle je tudung masa sambut menantu hany kat kelate tahun lepas….jimatttt….

 

 

jom layan pix laaaa….;)

 

 

250920103546mane MZ? hurmmm tak layan la dia nak bersempit2 nih, dia mengintai dari luor jer….

 

 

 page

budak budak yang suke meragam, buat bising time akad nikah…

mak mak kena pujuk time nih….standard r nama pon budak2 kan

 

 

page1 mak dan anak, dan ayah…

 

 

250920103567

see, orang yang sakit, tengok muke pon tahu xder mood kan

sian weihhh tak sehat nih….

 

 

Baju putih ni,

makcik hany sponsor…semua lelaki dewasa dapat sehelai. personally, bagi hany kalau akad nikah, better pakai baju melayu kan, elok sket…hehehehe tapi dah orang yang aturkan, plan kan…so ikot je la. esoknya time nak pergi bersanding baru berbaju melayu.

 

 

Gambar hany ngn MZ pon xde dlm HP cikai nih…cisss betol…

Komen
3 Komen

3 comments:

SURIA AMANDA said...

cantik apa hitam dan putih..sedondon..cuma takut orang salah tafsir..

ardinihumaira said...

:D dni nanti kaler cream kak... dngan orang gaun gak hehe

cippzzySHMR said...

hanyyy...

aku perasan kehitamputihan korg tuh..tp xpasan plak sbb hitam putih tu tganu..