Ini Wilayah Hijau: Tiba tiba teringat peristiwa tahun lepas…


06 September 2010

Tiba tiba teringat peristiwa tahun lepas…

main teringat ingat la plak kan….hehehe…


ha, memang last year dugaan betol la…dekat dekat raya tahun lepas TOM GREY MZ accident. sabo je la…memang dugaan….dah la masa raya tu la sambunt menantu kat rumah MZ….


g2 dpn keadaan Tom Grey.



Kalau rasa nak baca tuh, kelik laaa

Alhamdulillah,
ALLAH mudahkan urusan kami, superior hany pinjamkan kereta dia. sangat sangat sangat bernasib baek kami nih…ameen….


Dan,
kawan kawan, sahabat sekalian…
tolongggggggg… BERHATI HATI yer…BERHATI HATI semasa perjalanan BALEK BERAYA. bukan BALEK BERAYA jer…BERHATI HATI walau dimana saja kita berada. KEMALANGAN bukan hanya di jalanraya, di mana mana boleh berlaku…


**tahun lepas nama kete metal grey…ahahha tahun ni dh dapat tom grey..ngengader kan**
Komen
1 Komen

1 comment:

ardinihumaira said...

berhati2 di jalan raya! yeah! berhati! berhati! ---> akak baca dalam nada rap tau hik3