Ini Wilayah Hijau: Nuffnang


15 September 2010

Nuffnang

Okay,

mengaku entri nih sangat ketinggalan zaman hokeyyy, orang lain dah buat pagi pagi lagik. hany lak baru nak create…untuk pengetahuan, pagi pagi tadi, menapak mencari nasi dagang okeh, itu lagik penting…dan sekarang baru nak create entri.

 

 

ni pon terbaca kat paper hardcopy…ahahha janggal siot paper hardcopy, maklom ler sokmo baca paper online. tuh pon ketinggalan zaman jugak kan.

 

 

semua semestinya sudah tahu pasal nuffnang yang kuor paper kan kan kan….kosmo yer…

 

 

ape ape mari baca disini, antara blogger glemer yang disebut, sape lagik kalau bukan diva merah, hehehe kakred kan….

 

 

9-15-2010 11-55-11 AM

Komen
1 Komen