Ini Wilayah Hijau: Lagi BE utk mzhany.com yeayyyy!!!


15 September 2010

Lagi BE utk mzhany.com yeayyyy!!!

 

 

 

Sebenarnye sedey sangat sebab, musim raya nih hany tak dapat nak hapdet, dahla BE tengah berjalan jalan di mzhany.com nih, BE pertama lak tu utk mzhany.com…uuu sedeyyyy…

 

 

Hari nih,

hany ade la online curik curik, pastu gatai tangan taip la url nuffnang kan, nak cek la ape yang patot kan. kot kot la dah bleh cash out…ahahah jangan mimpi yer ;(

 

 

sekali, ternampak ade BE lagik…hehehe bertambah lagik 2…amboiii sonot youuuu. ahahah jakun yer jakun, jangan marah biase dia nih memang jakun. ye la mane pernah dapat kan. ahahaha….

 

 

9-14-2010 3-40-13 PM

 

tapi kan,

hany hairan sebab yang hany nampak, iklan yang tengah berjalan tuh hanyalah 1jer, NIKE tuh jer….hurmmm maybe la hany tak pernah nampak kot….dia muncul time hany tak online la kot kan….

 

 

haperpon, TQ nuff, and utk korang semua…tengkiu so muchhhh and sudi sudi la masuk ke belog hijau nih yer….

Komen
4 Komen

4 comments:

Amir Izzat said...

wah! tahniah..amir dapat gak tapi macam hilang je..jhahahha...yg yes yes tue..amir dapat..hikhik

Liza said...

bilalah liza dapat dotcom...mcm tak layak jer rasanyer

fiq said...

wah best nyer dpt BE!!!

suamihanyisterizuki said...

amir,huhu betol tuh, slalu je ilang kan..hehehe

liza, alaa mane ade tak layak laa, boleh jer, sbb .com buknlah anugerah org nak bagi, tp sendirik g beli huhu

fiq, huhu besh jugak, slalu la jengah eh fiq...