Ini Wilayah Hijau: Dah ada berkenan di hati…tapiiiiiii erkkk!


21 September 2011

Dah ada berkenan di hati…tapiiiiiii erkkk!

Assalamualaikum,

Direct bagitahu, dah ada handbag berkenan di hati. ngehngehngeh…sekejapan jer dah ada yang berjaya memikat hati, tapiii, tetap ada tapi ok. mari kite tengok mana satu pilihan hati ku. yang pasti bukan HIJAU yer.;)

9-20-2011 10-23-25 PM ha ini lah dia, ini gambar ambil dari Your Brand Outlet Store

 

Tapiiiiiiiiiiii, ha ni nak bagitahu tang tapiiii nih. ahaha pasti lah harga dia, RM2992. matik gue beli handbag harga nih. tak dapat bayangkan apa reaksi MZ!

 

Lepas tu, hany pun menyusuri laman web dari satu ke satu ke satu yang lain…dan terjompa lah satu blog ni…dan nampak la henbeg ini pulak thihihihihi…

s159black-1 amacam? sama kan kan kan…ini dari The Long Sleeve Closet

Yang ini harganya adalah RM59. ngehngehngeh… sah sah la yang ni replica jangan lah tanya yer. huhu…

 

**again…masih tiada hasil…**

Komen
9 Komen

9 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

RM2,992 tapi kalau beli 5 tahun sekali... berbaloi gak Hany.

wida said...

so hany pilih yg mane satu?hehe..
survey lah yg murah sikit

syalinda johari said...

hany, kalo aku, aku pilih yang no 1 atas sekali tu.. buleh pakai 10 tahun lagi tahan gamaknyaaa...kannnn..

tapi selama 10 tahun lagi nanti, kalo beli beg tu, Zuki mesti tanak dgr ko sebut nak beli beg baru lagi..hahahahaha

Ena said...

heheh..

fesyen berubah setiap masa.. rasa cam rugi bila nak kuarkan duit byk2 utk hbeg jek.. tp kao mampu apa salahnya kan hany.. kalo ena yg no. 2 tu jelah kot kalo dah berkenan sangat.. :)

munna said...

tak pernah lagi beli handbag yg lebih dari RM 500

apak cikidong said...

saye ada cara paling berkesan nak ilangkan stres.. mueheheheheheheheheheheheheh :D

ch@ said...

huahahahaha mahalnyaaa. kita punya hbag paling mahal rm89 hantaran kawen, lepas tu rm70 beli sebab agak brand jugak, lastly biasa guna rm30 je, hahaha selalu beli kat the mines. dah dua tahun tak tukar lagi.

mzhany said...

@mm
huhu betul tuh mm, tapiii rsnye tak lepas ni izin mz nih ;)


@wida
dua dua pun tak wida hohoho


@syalinda
ahaha kalo aku ada side income mcm redmummy, mmg aku pilih no1 weh, ahaha tp kena sedor diri ;)


@ena
yezza stuju dgn ena, nak nak kalau jenis yg cepat jemu n bosan kan haaa rugiiii


@munna
kakmunna sama lah saya...;)


@apak
ahaha mcm tahu je apakah caranya itu...


@cha
kira oklah cha dh 2thn ok lagi hnbeg tu, hany ni sethn je dah hape2 jadinya

Hanis MY said...

Cntk henbeg tu harga pengsan wuwu... Survey la lg hany