Ini Wilayah Hijau: Chop & Steak


19 September 2011

Chop & Steak

Assalamualaikum,

Minggu lepas, teringan nak makan chicken chop, tetiba la pulak kan. ahahaha ke sebab malas nak masak? ahaha…tidak lah, tapi memang tekak rasa nak makan western je kan. dah la rabu tu MZ puasa. Dia bebruka kat ofis, minum air jer dulu, then sampai rumah, baru nak hegeh hegeh pergi kedai…ahaha sian owh, berbuka kul10malam. makan western lak tuh…seb baek la ok kan.

IMG_0627 Ni area roundabout ke UPM tuh…

IMG_0614 Chicken chop aper tah, tak ingat nama penuh…dalam ayam tua da cheese…sodap!

IMG_0615 MIX Lamb chop. sodappp jugak.

IMG_0617 Salad Dressing…ni hany tambah, ahaha dasar tong besar, tak cukup ngan chicken chop tuh ;)

Hurmmm, ramai owh orang kat sini, ni hany pergi bukan malam minggu pun ramai orang.mung kin tempat nya senang parking, besar, dan makanan nya okaylah, sedap jugak. Servis pun cepat. tapiii 1jer, dorang nye staff/pelayan macam kureng mesra sikit.

IMG_0619 ha kat sini, koran gboleh makan bersila…ada meja jepun tuh

IMG_0621 Ruangan makan, kat sebelah kanan ada lagi ruang nya…

IMG_0623 cashier…

IMG_0629 sampai ke hujung sana ha penuh parking.

 

Alhamdulillah, kenyang perut ;)

Komen
3 Komen

3 comments:

wida said...

sedapnya...

lewat hany makan tu..hehe

munna said...

aduhai....

tiba2 lapar lah hany....

Mrs. Adnan said...

chop & steak yg kat taman perumahan tu dh takde kan? slalu dulu dating kat cawangan yg kat rumah tu..yang kat sini blom pernah pergi lg? harganya masih sama atau dah mahal sket?