Ini Wilayah Hijau: TUDUNG


30 September 2011

TUDUNG

Assalamualaikum,

hehe, takper lah taknak buat entri pasal wedding of the year, tapiiiii….

 

MZ : “dia ni b tak pernah tengok dia berlakon tak pakai tudung”

Hany : “ye ker?”

MZ : “Yer lah, dulu masa dia jadi buta tu, pakai tudung gak, nih ha pakai tudung gak”

Hany : “ummm, memang cantik kan dia pakai tudung”

MZ : “ ke dia ambil watak bertudung je, free hair dia tak ambil?”

 

triangle love stanza cinta kitorang tengah menonton cerita ni masa perbualan di atas berlaku…

 

Betulkan, dia memang selalu dapat watak bertudung, manis je kan…yang cerita dia buta tu lupa la tajuk apa. tapi cerita lain tak pernah lak tengok, baru dua cerita ni kot hany tengok… tapiiiiii…

 

memeynormancomel10 haishhhh…simpang (gaya usop wilcha)

Komen
10 Komen

10 comments:

munna said...

kak munna pernah tgk dia berlakon citer musang berjanggut yg fizo omar jadi hero tu...

Diyana said...

filem baru nanti..dgn pierre andre tu,'hijab'..fathia ni free hair..;)

~aSFaLiZa~ said...

boleh tak nk menyampah. tapi siapa la aku. huhuhu

brown19 said...

tajuk hany rasanya kak.... hehehe...

Myra Jay said...

Seksi kan bridesmaid Memey ngan Norman..

wida said...

tak sesuai langsung baju memey tu..
pengapit pon sama!

mzhany said...

@kakmunna
ha mmbe ada cite gak, tp xpernah tgk lak cite tuh....


@diyana
owhh cite hijab dia pun ada eh ahaha xprasan lak


@asfaliza
ahahaa faham faham ;)


@brown19
ahhaa rasanya apa kak...sila sambung ;)


@myra
huhu seksiiiii wooo


@wida
yes wida, ramai yg duk ckp tak sesuai...

Hanis MY said...

Lawa la heroin stanza cinta... Mcm tak berehi tgk sexing derang ni hehe...terlebih2 publisitinya...cekciii auwww

mzhany said...

@hana
ye betol dok berehi kan tengok gitu...

brown19 said...

kak hany le... hihihi....