Ini Wilayah Hijau: Aplikasi yang digunakan


08 September 2011

Aplikasi yang digunakan

Assalamualaikum,
Dek kerna tak ada gambar raya nak di sharekan, maka entri raya pun malas nak dikarang. benci!!! ahaha sape suruh gatal tangan delete kan. sekarang padan muka ko hany;) okay, xper lah, mari nak share beberapa aplikasi yang hany guna di HP hany.

IMG_0528
yer memang ada banyak aplikasi Al-Quran, tpai jangan ditanya kenapa hany pilih yang ni;)
 
 
IMG_0523  boleh on untuk alarm/azan berbunyi atau pun tidak berbunyi
 
 
IMG_0524 kompas untuk arah Qiblat
 
 
IMG_0525 Event untuk 1432H
 
 
IMG_0529 Beserta terjemahan…
 
 
IMG_0530 semua surah ada…
 
 
IMG_0531 juga boleh dengar orang lain bacakan…
 
 

Yang ni free jer. terima kasih pada yang develop. ;)
Komen
3 Komen

3 comments:

wida said...

hehe..cite je lah hany.letak gmbr ry tahun lepas ker..sedihnya ilang kan

mzhany said...

itulah wida, takperlah tungggu mood datang dulu...sabor je lah...sakit ati dgn jari sendiri ahahaa....

fazilzura said...

sabo2... tulis je kenangan pun xper, x yah ado gambo ler