Ini Wilayah Hijau: Angry bird | ketinggalan ok!


11 September 2011

Angry bird | ketinggalan ok!

Assalamualaikum,
Ahaha sekarang baru terasa nak main angry bird. Padahal before ni pernah main kat laptop, pastu siap ejek lagi, apalaaa yg besh sangat angry bird ni. Then stop main.



And now,hamek ko. Dah terjebak balik dah.

Kalau hany maen asyik xlepas je level kan. Mula la mengendeng dengan MZ,

" b,tolonglah level ni se jer, dr td syg main failed sokmo"

"b,ce wak gok level ni,susoh r"

Ahaha,
Siap ada bantuan tuh. And as usual MZ akan jadi my hero.
Pasti berjaya setelkan.


- Posted using BlogPress from my iPhone
Komen
5 Komen

5 comments:

wida said...

hehe..tu lah lain kali jgn kata benci, nnti suka..

misyamissyou said...

aaa..seronoknye ade hero...uhuk!

hehe same la kite kak, tp kalau sy xlepas level tu sy suruh je adik sy yg mainkan..ehhee :P smpai dh jemu..huhuu

mzhany said...

@wida
betol la wida ahaha pengajaran ;)


@misya
ahaha sama mcm akak la nih ada bantuan ahaha...sabor je alh nak main sgt kan...

D'aNie said...

Agagagagagaga...sy dah lps sume level... Skang tgh layan angry bird RIO lak .. Sama la, kalo x sy abeh kan level, somi, kdg2 anak..hehee.. Besh gak sbb family games..hakhaks

ch@ said...

ahahaha, tak aci la mcm tu. kita tak pernah main pun. byk bnr game nak main. angry bird ni lbh popular drpd blog, camner tu? kikiii.