Ini Wilayah Hijau: Sekarang dia dah boleh tolong pilihkan handbag ;)


20 September 2011

Sekarang dia dah boleh tolong pilihkan handbag ;)

Assalamualaikum,

Sekarang hany dah kembali macam tahun lepas, yang mana handbag dah menggulupas, macam ular bersalin kulit. dan dilema nya, hany susah nak berkenan akan handbag. owhhh silalah jangan bercakap pasal designer handbag, kalau designer punya haruslah ada yang berkenan, tapi nak beli tengok poket sendiri yer hany.

Weekend baru ni, 2kali pergi JJ, ahaha JJ tu kan kedai runcit kitorang ahah berlagak dowh. Sabtu malam pergi JJ, tapi kekdahnya kul10.15 malam baru masuk parking, ahaha mana sempat nak memilih kan, then ahad pergi lagi, mencari punya cari…hurmmm tak ada yang berkenan di hati.

tapi, paling besh MZ tolong sama pilih handbag. chewahhhh dah ada perkembangan ok, kalau sebelum ni, ada jer dia cari tempat duduk sambil tunggu hany pilih, kali ni dia pusing pusing cari handbag, siap angkat and then galas kat bahu nak try slesa ke tak kot. cayalah, terhenti skejap hany tengok aksi MZ.

IMG_0831 yang hijau ke tengok nya b?

 

Tapiiii, pulang tanpa hasilnya. last weekend dah pergi Alamanda, tak betul betul pilih, so next week boleh pergi Alamanda lagi.

Komen
6 Komen

6 comments:

So Shy Lady said...

mesti nk hijau ye!

nanti dh dpt yg bkenan tunjuk tau

littlehumblelynn said...

Kalo kak lin as long as its soft leather,hobo style,tote pun selalunya berkenan jgk.yg ptg mesti boleh sandang,boleh silang.dn plg ptg BESAR .huhuhu :-P

qasehraihan said...

waaaa...bagusla tu..
pasni ajar beli kasut lak..hehe

mzhany said...

@kakd
huhu handbag tak hijau kot huhu susah nak match kan dgn baju ;)


@kaklynn
hurmm betol sy pun suke besau2 ;)


@qaseh
hehee kasut nanti sy ajar ;)

ch@ said...

muahaha, bagus betul MZ, mungkin dia dah start nak faham citarasa isterinya, abi suka temankan beli wallet je, hbag dan kasut biasanya kita beli dgn mama. sbb belikan dia punya sekali.

mzhany said...

@cha
ituler, tapi at the same time dia boleh awasi harga ngehngehngeh...