Ini Wilayah Hijau: Tiada gambar mzhany di hari raya ;(


07 September 2011

Tiada gambar mzhany di hari raya ;(

Assalamualaikum,

SEDIH sebabnya, hany takde gambar di hari raya. JELES tau tengok kat BLOG, FB semua tayang gambar raya. sebenarnya memang ada ambil gambar, secoet, tapiiiii kan dek kerna tangan ni, jari ni fastfinger la sangat, hany telah TERDELETE semua gambar, dalam hp hany. semua gambar tau!

Erkkk, sebenarnya tak tahu sangat selok belok iphone ni, baru start guna, pastu pergi la download folder manager apatah, then sekali pergi delete semua gambar di bahagian camera roll. camera roll tu adalah tempat dimana semua gambar ada di situ. konon dah ada folder manager, dah copy semua ke folder, ingat boleh la clearkan yg kat situ, sekali ngko…rasakan.

dah tu ko cerdik sangat apsal tak test dulu delete 1jer dulu kan. ini select all delete. ahahaha naseb laaaa….

 

**weekend ni pakai balik baju raya untuk ambil gambar ahahaa, takde feel langsung**

Komen
8 Komen

8 comments:

fazilzura said...

lorrrrrrrr cmner leh terdelete plak tu dear...huuhhu sodih tau..

try le godek2 kut2 leh tarik balik gmbo yg terdelete tu

ch@ said...

takpe hany, raya kan sebulan. still mood raya lagi, mesti byk undangan open house, so hany dgn mz boleh jd pengantin baru pakai baju sedondon.

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

syalinda johari said...

hany, p amek gambar raya kat studio ja..lagi lawa gambaq raya weh..

apak cikidong said...

nak tutorial guna iphone leh cari apak yer hahahhaaha

wida said...

aduh...mmg sadis,kesiannya

littlehumblelynn said...

Hany

xper..raya sebulan..feel beraya tuh ttp ada..sila tangkap semula..hehehe..nk lagik feel g tangkap gambar kat masjid putrajaya...masjid besi..hehehe

RedBerry said...

I dah lama la dok tongkat dagu kat depan laptop, nak tunggu gambar raya u. AL-KISAHNYE.....

Takpe, Hany... amik gambar lagi, kata kita rasa sebulan. Update ye!