Ini Wilayah Hijau: Tahniah Sarhani Saidin


17 September 2011

Tahniah Sarhani Saidin

Assalamualaikum,

Alhamdulillah…dan TAHNIAH buat Sarhani Saidin, membe UPM hany dan sekarang jiran taman ;) coming soon dah tak berjiran la kite yer. TAHNIAH kerana telah selamat di ijabkabulkan bersama pilihan hati, Mohd Yusry Mohd Yusoff. SS & YY, eh cantik pulak ;)

Akad nikah berlangsung di Masjib Besi Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya. FIrst time ok masuk masjid besi nih, seriusly cantik. ok entri pasal masjid besi lain kali yer. ni entri nikah ni hany oiii;). Majlis akad nikah berlangsung selepas Asar, 16september2011.

IMG_0672 Syalinda, Aima & hany

IMG_0750Bersama pengantin (ahaaha gambar hany tak ada….ok nanti la curik dari fb hans)

IMG_0694  Di nikahkan sendiri oleh bapa pengantin perempuan

IMG_0699 Berdebar menantikan saat nya ;)

IMG_0733 Dari pihak pengantin lelaki

IMG_0735 Dari pihak lelaki tema putih…

IMG_0743 Biru putih dari pihak pengantin perempuan

IMG_0746

Hantaran dari pihak perempuan, di gubah sendiri oleh pengantin perempua, gigih ok. huhu sambil dia duk gubah hantaran, siap mesej dengan hany lagi. huhu 2,3 hari sebelum majlis akad nikah ni digubahnya. Hans, kagum la dengan ko. tak percaya pulak.

Okaylah hans, Selamat Pengantin Baru buat ko dan yusry. semoga berbahagia, di rahmati dan di dalam lindungan NYA sentiasa..ameen…

 

*Majlis bersanding akan di adakan esok, see u again tomorrow hans, tak sabau nak tengok ko pakai tudung yang ada awning tuh…hihihi ko kan tak pernah pakai**

Komen
5 Komen

5 comments:

Hanis MY said...

Tahniah utk dia semoga bahagia dunia akhirat...

Norhafiza said...

selamat pengantin baru buat kedua pengantin...

wida said...

selamat pengantin baru yer..

mzhany said...

terima kasih...ahaha wakil pengantin yer...

munna said...

tahniah buat kawan Hany