Ini Wilayah Hijau: Di sini yer


06 September 2011

Di sini yer

Assalamualaikum,

Hurmmm, mesti perasan kan, rumah hijau ni bertukar lagi, tapi totap kaler hijau kan. sebenarnya before ni punya layout tu ada masalah sikit, button ADD WIDGET hilang, dah email ke blogger, takde respons, so jiji dengan murah hati design balik rumah hijau ni. TQ so much jiji. maka inilah hasilnya, tapi rasanya tak siap sepenuhnya lagi kot…

 

9-6-2011 9-08-12 AM

 

hehe, untuk komen tu ha, kat dalam bulatan sebelah kanan tuh. klik jer situh nanti akan keluar seperti biasa la ruangan untuk komen. Nanti dah setel semua, hany susun balik la mana yg patut. biarkan jiji setel kan dulu, kang jap lagi ada benda pelik lak. ko bukannya terer sangat hany. jangan duk kacau kacau yer…

Komen
1 Komen

1 comment:

fazilzura said...

wah besh ler ado tukang reno blog..

blog zr entah bile nak di reno