Ini Wilayah Hijau: Chermin


02 September 2011

Chermin

 

Assalamualaikum,

Masih dalm mood raya kah? ahaha of coz la kan, hany pun dah lama tak buat entri panjang panjang, asyik secoet jer kan. di kesempatan ini, saja menggatal nak buat entri sikit panjang daripada kebiasaan. ;)

Sebenarnya kitorang ada plan nak per NILAI, nak cari chermin juga ayat ayat suci Al-Quran untuk rumah kitorang. tapi tu lah dia, masih tak kesampaian lagi nampaknya. so masa balik kampung, kitorang saja la ronda ronda mana kedai yang bukak tu. rondanya pada raya ke2, so mana lah hai kedai bukak lagi kan. yang ada pun 2,3 jer.

167 ni cermin semata mata

168 ayat 1000 dinar

169 lagi ayat 1000 dinar

171 cermin + doa melihat cermin ;)

173 frame ALLAH MUHAMMAD…

hurmm,

kitorang hanya survey dulu, nak compare dengan NILAI punye. hehehe tak apa raya Haji nanti balik kampung lagi kan.

Komen
1 Komen

1 comment: