Ini Wilayah Hijau: Makan @ d’Dapur


20 September 2011

Makan @ d’Dapur

Assalamualaikum,

Makan makan lagi ;), kali di d’Dapur, kedai ni betul betul sebelah, D’Tonga Futsal. sila lah search pasti jumpa.

IMG_0818 Inilah tempat futsal tuh

IMG_0820 Beberapa gerai menjual berlainan masakan

IMG_0822 see d’Dapur

IMG_0824 Ruangan makan

IMG_0825 Laksa Utara katanya…

IMG_0828 Cucur Udang

IMG_0830 Nasi Lemak Ayam, yang kelihatan hanyalah ayam ;)

Laksa Utara+Nasi Lemak Ayam+Cucur UDang+Limau suam+Kopi O+air suam=RM12.70. okay tak harga dia? so far makanan ni semua OK. Owner nya pun ramah. Owner dia duduk satu taman dengan hany, lorong sebelah. tettttt tak kenal plak, ahahaha.

Komen
9 Komen

9 comments:

munna said...

kira oraitlah harga dia tu....laksa utara pun nampak sedap

ozzy said...

anggaran harga laksa utara dlm rm3..nasi lemak rm4 cucur udang rm2..limau suam rm1 kopi O rm1.50 air kosong rm0.50 ..dlm lingkungan rm12 lah tu..hmmm
Pasni kena buat baik dgn jiran tu..bleh minta diskaun

syalinda johari said...

patutla laki aku suka sgt main futsal kat situ, rupa2 nya ada makanan sedap tepi gelanggang..huhuuu

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Sgt2 ok harga tu Hany.

mzhany said...

@kakmunna
a'ah kan kakmunna, rasa pun ok jugak laksa tuh


@ozzy
waaa ozzy siap kira kira tuh tengkiu huhu...ha tu lah kena berbaek baek nih ;)


@syalinda
ahaha ye ke beb. hohoho tp aku rs inilah yg terdekat kot, itu dia maen kt sini


@mm
a'ah kan MM, mz pun ckp mcm tu

ch@ said...

lamanya tak feel mkn kat gerai2 tepi mcm ni, time bercinta dulu syok je. ada oni ni, mkn kt rmh lbh selesa.

Hanis MY said...

Balik mesia nk ikut hany jjcm...

mzhany said...

@cha
betul tuh cha, berdua ok lagi makan kat mana, tapi dah ada anak ni betol la kena fikir keselesaan kan...


@hana
hana, jommmm byk tempat nak ajak pergi nih...

wida said...

cucur udng tu cam sedap jer..
murah lah tu hany