Ini Wilayah Hijau: Panggilan dari +0000000000


26 September 2011

Panggilan dari +0000000000

Assalamualaikum,

 

IMG_0872

 

Korang tahu tak tu nombor dari mana???

Komen
10 Komen

10 comments:

wida said...

ooitt..no apakah itu?

Ardini Humaira said...

aaaa no sape kah cemtu? no perdana menteri kot hiuuhiuuu

Mrs. Adnan said...

menakutkan je..abistu angkat tak?

apak cikidong said...

angkat je... no tu daripada IP phone.. mcm skype, mesenger lain.. biasenya org yg guna tu orang jahat atau orang baik, kalo orang jahat, dia nk bg scam ni la.. kalo orang baik, mungkin x bf yang dah lama dok oversea.. nak contact balik.. kaakakakaa.. ala tak jauh pun.. kat thailand je.. oversea gakk hihihihi

Diyana said...

no ape tu

mzhany said...

hihihi betol yg apak cakap tuh. ni sebenarnya panggilan dari VIBER. hanya da install viber then tak dpt sms code, so hany request utk call in, jadi mesin call then bgtahu code utk aktifkan viber...

fazilzura said...

oooo , ingtkan no antu

D'aNie said...

Hany ni wat suspend ja..hahahahh

ozzy said...

Skrg ni mmmg banyak nombor private yang pelik-pelik..

littlehumblelynn said...

teringat masa mak kat mekah..bila dia call mmg akan kuar no pelik gitu ..