Ini Wilayah Hijau: Handbag Hook Hanger


07 September 2011

Handbag Hook Hanger

Assalamualaikum,
Ha, ngko nak jugak kan handbag hanger tuh. tapi rasanya hany memang perlukan. sebabnya hany suka benau letak kat kerusi kosong kat sebelah bila makan, kadang kadang hany letak atas riba hany. tapi kadang kadang je lah, sebab handbag hany adalah super duper berat. ntah apa yang hany masukkan, tiba tiba berat.ahaha…


IMG_0500Ha, yang bentuk love tu la handbag hanger, yang 1 lagi tu keyfinder.


IMG_0503  Gini ler rupanya bila dah sangkut ha…


Ha, yang hany beli ni murahan sesangat la. ahaha yer lah rasa macam erkk perlu ke beli yang mahal mahal.kihkihkih.kalau korang nak tengok design yang superb mantop ha meh la jengah ke web ni, http://www.thehandbaghook.com.my/. wallawei… cantikkkk design nya ;) yang hany beli ni adalah di COSWAY ahaha. rasanya harganya adalah RM10, tapi memang tak sampai RM15 pun.


IMG_0508 yang ni keyfinder. yang ni sj gatai nak beli. ahaha


Sama jugak, dari COSWAY jugak ;)


**yang keyfinder tu, ada jer MZ buang jap lagi ahaha, dia bukan suka banyak banyak gantung kat kunci tom grey tuh**
Komen
7 Komen

7 comments:

fazilzura said...

wahh dh beli ye... zr aritu tingin jgk , tp memandang kan i takut sangkut gitu tup2 terlupe nak ambik, haruuuuuuuuuuuuuuuuu... so x jd beli

zr suke letah handbeg kt blakang , senng sandar hhihihhii

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Dah bertahun2 MM berangan nk beli sampai sekarang tak terbeli2. Hehe..

mzhany said...

@zura
huhuhu, td ms guna time lunch, mmbe siap remind,jgn ko tinggal lak lepas makan ahahaa


@mm
ahah hany beli berjaya beli stelah agak lama jugak ushar ;)

nik said...

eh..nik agak jakun sebab first time tengok handbag hook tuh..hehe..xtahu pun ada ciptaansebegitu rupa..haha..thanks to blog mzhany..hehe

mzhany said...

ahaha nik, xpe nik, kita ni jenis main taram jer kot sbb tu tak tahu sgt. huhuhu hany pun tahu sbb duk jengah dr blog ke blog. ahaha jakun jugak ;)

ch@ said...

wah canggih, kita baru tau ni.
tapi mmg la hbag kita pun mmg berat, apatah lg sgl mcm brg oni dlmnya. brg mak dia sikit je.

wida said...

mmg murah..biasa mahal kan.
ari tu ada tgk kat katalog cosway..nak cari gak lah