Ini Wilayah Hijau: Wedding template…fiza cuba tengok ni!


11 September 2011

Wedding template…fiza cuba tengok ni!

Assalamualaikum,

FIza, hany tak tahu sangat template macam mana fiza nak, sebab hany bukan design template huhu. tapi hany ada la cari 2,3 untuk fiza. kihkihkih tolong carikan jer. tapi semuanya english punya la, takde pulak gambar pengantin melayu bertudung ke kat template.

 myperfectweddingdreamtemplate

okay, fiza boleh download template ni di FREE TEMPLATE, untuk upload macam biasa, dah tahu kan. pergi dashboard > design > Edit HTML. Di sarankan backup dulu template asal fiza tuh. then untuk upload template baru (yang dah di download tu), click Choose File, and cari la kat mana fiza save file yang di download tadi. then click UPLOAD.

 

ideal-wedding click gambar untuk prefiew

untuk download template ni, click SINI

 

ahaha, 2 jer fiza…soriiii.

 

kalau lah kan, kalau tau, fiza nak design template ikut apa yang fiza nak, cubalah try tanya whiteymommy, jiji, diorang ni memang betol betol design template.;)

Komen
5 Komen

5 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

As salam Hany.. tak gi beraya ke arini?

MM pun tgh pikir2 nk tukar template.. tapi idea mcm tak mai2 lg.

wida said...

part time job ke ni hany..tak pe tlg org dpt pahala:)

mzhany said...

@mm
waalaikummussalam, mm xpergi mana2 pun hari ni. duk rumah jer...hihi


@wida
eh xde lah wida, just tolong carikan yg free jer...

Fiza Amran said...

thanks hany.. insyallah dapat membantu....

ch@ said...

kita mmg guna khidmat whitey mommy sehingga ke hari ini, bakal tukar template lagi bila adik Oni lahir. rasa nak letak doll pula. gataiii.