Ini Wilayah Hijau: Watermark Free from Incredibledesign


12 September 2011

Watermark Free from Incredibledesign

Assalamualaikum,

haishhh tamak benau, benda free jer nak;). hehe walaupun dah ada watermark, tapi tetap subscribe jugak watermark free ni. from Incredibledesign. tapi yang ni adalah kaler fink. wohooo, sokmo hijau jer kan, tak kesah la sekali sekala kan. tapi rasanya semua orang pun akan dapat watermark yang sama. yer lah benda free takkan la dorang ada nak design lain lain untuk semua orang, free lak tu….

 

IMG_0004

so, korang kalau nak jugak pergi lah jengan http://www.incrediblesdesign.com/, isi form tuh, tapi tunggu la dalam 1week gituh. nanti http://www.incrediblesdesign.com/ akan emailkan pada korang.

Komen
10 Komen

10 comments:

wida said...

mahal x hany?
nak jugak lah watermark ni..buat sendiri x reti2..hehe

mzhany said...

@wida
ha wida...pergilah isi form tu, hany isi last week hr ni br dpt watermark nih.

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Waa bestnya.... thanks HANY for sharing. ;D

mzhany said...

@MM
sama sama ;)

RedBerry said...

FREE???? *blink blink*

Pantang nampak FREE.. mesti nak rembat lah. Nak jugak la, hany.. boleh? Sharing is caring... heheh... thanks, laling.

mzhany said...

@berry
hehehe pergi isi form berry, huhu dah org nak bg kan, apa salahnya ;)

Diela Zaimi said...

org dah register gak hany...heheh...tenkiu hany for the info... ;)

p/s : ada pertanyaan sikitla...bila kita dh dpt watermark tu pastu camne nak letak kat gambar ye? hehe sorilah budak baru belajar... ;)

mzhany said...

@diela
nanti eh hany buat entri yer ;)

D'aNie said...

Hai hany,
FREE????
Nak jugak!!! Thanks hany ur 'emas' info..hikhik..caaaarrrrggaaaassss!! :p

pCL [p@kcikLie] said...

menarik nih..benda free..hahaha.