Ini Wilayah Hijau: Ganu vs Kelate : Hany vs MZ


09 June 2011

Ganu vs Kelate : Hany vs MZ



Final Piala FA,
TERENGGANU akan bertemu KELANTAN, di Stadium Bukit Jalil, sabtu 10jun2011.


dan,
MZHANY akan ke stadium!!!! ni namanya cari bala nih. bayangkan la FINAL ok FINAL! for sure la akan ada pertelagahan ni. for sure. tapiiii, degil nak jugak pergi stadium, nak jugak! yang gatal kaki, gatal mulut beriya nak pergi Hany la. beriya ajak MZ ni…


TIket, adik ipar hany dah belikan, dia belikan masa dia balik kelantan last week. ahaha kitorang malas nak beratur beli beli tiket. lagipun 4jam dijual dah sold out. for sure tak sempat dnegan kitorang kan.


dan….
yang besh nya. MZ cakap kena sokong KELANTAN. huhuhu ni paksa namanya nih.


kelantan-vs-terengganu 


MZ : betul ke ni nak g stadium ni

RH : yer lah, semangat ni….

MZ : tapi kena sokong KELATE laaa

RH : Mana boleh!!!! GANU laaa

MZ : ho syg sokong la GANU…B KELATE…tapi kekg duduk kat bahagian Klate.

RH : alaaa camner? syg nak pakai baju hitam putih

MZ : pakai baju meroh laaa, kan duduk sebeloh kelate

RH : kalu syg pakai baju hitam putih, duduk sebeloh kelate, agok2 kena baling dok? (peminat kelate kan suka baling2 nih)

MZ : hish mana buleh pakai hitam putih duk kat kelate. kalu paka gok hitam putih, syg g duduk sebeloh GANU, b sebeloh kelate. nak balik pandai pandai la cari.

RH : tok sey la kalu gitu. yer lah syg pakai baju MERAH. tapi dalam hati tetap sokong GANU

MZ : ahaha…


kelantan-terengganu-pialafa2011 


see,
terpaksa sokong KELANTAN. huhu korang bayangkan, hany pakai baju MERAH ni, duduk di bahagian penyokong KELANTAN, sekali TERENGGANU gol, tiba tiba hany sorang sorang bangun dan menjerit. agak agak kena lempar mercun tak????


Harapan,
semoga tiada insiden yang tdak diingini berlaku…ameen.


**harusla merempit kan ke bukit jalil nanti, matik kaluuu naek kereta**
Komen
9 Komen

9 comments:

nik said...

haha..dalam delima sungguh kan..tak dpt bayangkan apa akan jadi kalu hany bangun menjerit time tganu gol..haha..

ozzy said...

untuk adil sama-sama pakai je baju berbelang merah putih hehe..

p/s-kotmanopung ganu keno gomo sokmo denge klate hehe..

fazilzura said...

heheh sib bauk ganu vs klantan .. kalau ganu vs pahang , dah sah2 kiteorg akan tensen .. huhuhuhu


psl mama ganu abah pahang .. kiteorg ??? KLLLLL

mzhany said...

@nik
ahaha tgh imagine jugak nih..ishhh taknak la takot kena baling dgn mercun ;)


@ozzy
huhu itu la kan ozzy br ni pun dah kena 3-0


@zura
waaaa ork KL yer...

p@kcikLie said...

dengar cakap somi tau..sokong/jerit dalam hati je kalau Ganu score...hahahaha...

Azi said...

APSAL KELANTAN ASYIK KE FINAL JE, INI MAKNANYA AZI KENA TINGGAL UMAH SORANG2...EH 10 JUN GENAP SOFEA 1THN 8BLN..ERMM DUK NGAN ANAK2 JE LA

mzhany said...

@ciklie
baik ciklie...jerit dlm hati ahahaa


@azi
eh eh azie tgh pantang kan, mesti suami tak tinggal la...hihihi sebenarnya 11jun, sabtu. salah tulis tarikh...

qasehraihan said...

wakakakaka..klakar tu hany..
jgn ada yg kena tidul kt luar dah lerr..



http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/boikot-je-la-konsert-final-af-tu.html

mzhany said...

ahaha tak kak, mane bleh tidur luar, sejuk hihihi...