Ini Wilayah Hijau: Kotak Peralatan


30 June 2011

Kotak Peralatan

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ

Masa berpindah randah ni, kotak peralatan ni sanagt lah di perlukan. dan nasib baik, kitorang memang dah ada la. dari awal memang tak ada barang sangat, tapi di beli ikut keperluan, bila tiba nak guna, halamak tak ada pulak. so pergi lah beli, then lama kelamaan, penuh dah box tu.

Tapi, okaylah kan, next time nak guna dah ada tak payah tangguh tangguh sebab on hold for part. ahaha.

260620115924 Inilah kotak nya, eh eh haruslah HIJAU. walaupun masa tu ada kaler MERAH, MZ nak kaler MERAH, tapi macam biasa lah…Bini yang menang;)

260620115925 Tingkat atas,

260620115926 Tingkat bawah

260620115927 Pelbagai saiz paku

260620115928 Pelbagai saiz pemutar skru…

260620115929 ada paku kabel, ada dawai untuk langsir..ahaha sedih kan rumah hany langsir, guna yang dawai tuh jer…ahaha sabar sabar…tunggu rezeki lebih sikit…

260620115930 ha, spanar…pelbagai saiz jugak, yang hijau tu pemotong dawai, yang biru besar tu baru beli sebab nak gantikan kepala paip besi…

 

Maka, marilah sama sama adakan kotak peralatan ni. hehehe tapi depend pada orang la kan, sesetengah orang tu tak perlukan. ni kitorang tengah plan nak beli SIGAR pulak. yer lah kan, kalau la lampu rosak ke apa ker…kenalah ada SIGAR kan nak panjat…

Komen
7 Komen

7 comments:

syalinda johari said...

nak racun laki aku suh beli jugak..

mzhany said...

ahaha, siap nak racun tuh...

syalinda johari said...

berterabur brg2 hardware kat umah aku.. kena bubuh dlm box mcm ko tu jugak.. kekekee. baru kemas dan senang nk carik

mzhany said...

ha ko g giant jer...byk pilihan byk saiz...

syalinda johari said...

owhh di Giant.. harus neh g beli

fazilzura said...

wahh ado kotak lg besh kan.. kt umah abah ni ado 2-3 , sume brg2 dia

ch@ said...

kemasnyaaa toolbox. toolbox kat rumah dah mcm hapa. main sumbat je. sampai barang yg dah ada pun mls nak cari. pergi beli baru je senang.