Ini Wilayah Hijau: Ok, jadi pergi


10 June 2011

Ok, jadi pergi



السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ


Semalam,
adik ipar hany datang rumah hantar tiket bola tu. hurmmm semalam jugak hany macam ragu ragu nak pergi tengok kat stadium. ahahaha memang bukan penyokong tegar la. sudah, cerita macam macam kan. takot ok!


090620115680


rasanya,
pergi pun tak tunggu sampai habis la kot. hihihi. dan semoga tak hujan. sebab dah plan nak merempit.


dan, hany dah buat keputusan, taknak pakai baju mana mana negeri merah pun tak, hitam putih pun tak. jadi hany nak pakai baju HIJAU. ahaha senang cite. agak agak sebelah KELATE penuh, dan tak da seat langsung, kite pergi sebelah TERENGGANU. ahaha


ok,
yang pasti harapan semoga, tiada insiden yang tidak diingini berlaku, ameen…


**penyokong semua, taknak gaduh gaduh yer, tang baling MERCUN tu, memang tak boleh nak elak la kan…**
Komen
13 Komen

13 comments:

qasehraihan said...

tganu a hany...pe plak xpakai mana2..hahaha..ati2 hany, bhy tuuu..huhu

munna said...

harap2 takde yg kecoh2 masa perlawanan tu nanti ye...lagipun berjiran buat apa nak gado2

fazilzura said...

haah kan , hope xdak le aksi gaduh2.. xbesh arrrr kan

* minggu ni xdapek jmp awak ler, en somi kite berkg kt library negara sabtu & ahad .. huhuhuhuhu . Daku kene folow or dok umah jek .. sodissss

Norhafiza said...

hahaha..pakai baju ijo ko hany haha sabo je le..takpe la hany jangan deme tengok kite atas bawah dah le haha..

ya hany..insyALLAH Julai ni No balik Ipok PERAK..duk tgu surat je ni nk urus sume..huhuhu tax kete tu brp la kene bayo..

misyamissyou said...

hoho! jadi gak akhirnye..hati2 kak..tp hrp2 xde la gado2..

~: nisa :~ said...

hany, walaupun baju colour hijau... hitam putih tetap dihati ehh...

Siti Hajar Masri said...

bestnya dpt g tp hati2 ye..penyokong2 ni mcm x betul sikit..;p

mzhany said...

@qaseh
ahaha kak, haruss la GANU. huhu tang pakai tu kena neutral hiii


@munna
kakmunna, itu ler harapan nya kan...


@zura
itu la kan...alaa tak dapek lagi. tak perlah...len kali k


@no
hijau mesti dua dua belah suke kan.ahahaha nanti duk perak kat mana?


@misya
ameen, harap2 tak de la gaduh2...


@nisa
eh nisa, harusss hitam putih di hatiku


@siti hajar
tengkiu hajar...itu lah kan...penyokong ni mcm2 jenis

Fiza Amran said...

hany tgk kat rumah lagi clear tapi semangat tak xde kat rumah apa2 pun take care

Azi said...

jumpa husband azi kt sane....

mzhany said...

@fiza
huhu ni pun plan tak tunggu smpai habis fiza.hihi ok ok


@azi
owh husband azi pegi eh...

wida said...

hany sokong mane ni.hany trgnu..suami pulak kelate..susah ni

mzhany said...

ha wida, itu ler...hany sokong ganu ler, MZ kelate ler...huhuhu