Ini Wilayah Hijau: Sambutan Hari Lahir | Tiramisu


13 June 2011

Sambutan Hari Lahir | Tiramisu



السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ

Kembali dengan entri sambutan hari lahir. macam biasa la kan. tapi kali ni sedikit luar biasa. sebenarnya besday NIZA ni bulan ogos, tapi kan bulan puasa so di awalkan. memang awal betol la;)

100620115708 Besday Gurl…


100620115710 Tiramisu, Bakers Cottage…

SDC

Kali nih, ada dua budak cute. hihihi jadi tumpuan ha, selalu nya si AQIL jer yang ada, kali ni ada DHIRA.

SDC13220 AQIL dan mama nya


SDC13215 DHIRA dan ibu nya…


Ha,
tema untuk kali ni adalah terkois. huhuhu hany tak macam terkois kan. lepas tu macam ada kekeliruan, kan ada dua jenis terkois. hijau terkois dan biru terkois. warna nya lain kan, tapi dua dua di panggil terkois. so nak buat camne, setiap orang tafsiran terkois dia lain. maaf yer niza….


page1 yang tudung awning tu hany yang bagi ;)


page2 hadiah merah…


page3 Hadiah lagik….


page4 Hadiah….


page5 yeayyy baju mengandung untuk niza ;)


SDC13226

12
Terpaksa memotong gambar, kerana ketidaksopanan mereka yang duduk di depan yer. jangan dedahkan, nanti buat orang malu, tak elok

SDC13263 Sori, pencahayaan membuatkan gambar tak berapa cantik…


11 eh eh, gambar tuan rumah harus la ada…kata blog mzhany ;)


**Niza, ampon dan maaf dari hany sekiranya sambutan kali ni tidak lancar serta ada cacat cela nya**



Komen
8 Komen

8 comments:

fazilzura said...

wah besh nye, kali ni wrna lain plak tema nye ye.. besh nye

wida said...

auntie belacan..hehe.komersilnya nama restoren tu.

~aSFaLiZa~ said...

hahahhaha. aku tgh bayangkan gambar original yag tak dipotong. hahahhahah. adeh!!!

mzhany said...

@zura
hehe zura, setiap kali pasti kaler lain...


@wida
ahaha ituler, tapi takde auntie pon


@asfaliza
ahaha, nasi kangkang weh ;)

munna said...

best pula bila baca nama restoran tu...sambut advance ye birthday girl....

Oasis said...

Alaaaa..semua pompuan ke? Heehe. Cantik kan tema biru cam tu.

apak cikidong said...

bagusnya ramai2 sambut besday tiap2 bulan camni.. keje katner ni nak join gak lah...

mzhany said...

@munna
a'ah kan kakmunna, klasik gituh...


@oasis
a'ah wadi semua pompuan jer...sonang cito lagipun buat hari jumaat...


@apak
ahaha jom apak, PM yer ahahhaa