Ini Wilayah Hijau: Honda Lampu Bulat


23 June 2011

Honda Lampu Bulat



السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ


Honda Lampu Bulat,
uishhh dulu motor ni, glemer tuh. tapi sekarang mungkin dah kurang kot honda lampu bulat ni di jalan raya, kalau masih ada lagi, memang betul betul di jaga la tuh.


kebetulan hany balik kampung baru ni, ada kempen RIDE IT RIGHT, so saja pergi kan, meramaikan lagi orang yang sememangnya dah ramai tu, mensesakkan lagi keadaan. ahaha…ada la pertandingan motor berhias kot, yer ke…ke pertandingan motor tercantik…ha macam tu lah kot. jom kelih jom…


180620115838

180620115843 tu dia honda lampu bulat….


180620115858 helmet tak hijau pulak…


180620115859 hon klasik gituh…;)


180620115860 masih segak bergaya…


ada beberapa kategori yang dipertandingkan, hany lupa la pulok, tapi yang menjadi tarikan hany haruslah mana mana yang berwarna hijau…ahaha, tak bleh tolong dah…hijau je yang nampak di mata;)


180620115839

180620115840 fido dido theme…7up!


180620115842 Ben10 ha….ahahaa


180620115841 kungfu panda pinkkkk…


180620115844

180620115846


Barang kalau di jaga dengan elok, elok lah dia, bak kata tu tak ditelan dek zaman kan…


**cantik kan, kagums dengan mereka yang kreatif dan rajin nih**
Komen
9 Komen

9 comments:

fazilzura said...

WAH MERIAH TUI

wida said...

rajin hany gi yer..wida yg mmg duduk sana pon x gi.
ingatkan tu kempen keselamatan jln raya, tak tau pulak ada pameran motor berhias cam ni..rugi tak gi!

Hanis MY said...

waahhh cantik! klasik gitu... byk moto kaler ijo haha dan hana tahu sebabnya...

azie said...

lawa2 la motor nii..sure mmg tak bwk g keja motor camni..sbb byk sgt accesorinye..nak balik motor dah togel kekekeke

Norhafiza said...

pewiiiiit..ijoooo tu hihi..comel2 la blake..ye la kan hany...dah pandai jaga dan simpan mesti tinggi value nnt..

misyamissyou said...

wah..santek...ayah sy ade yg hijau gak cm tu..tp hijau pekat..huhuu

munna said...

cantik2 dan chumel2 semuanya....

Fiza Amran said...

comelnya moto....

mzhany said...

@zura
a'ah meriah kan zura


@wida
huhuhu hany lak kebetulan lalu, so singgah la kan...


@hana
hihi mmg cantik, eh eh kebetulan tau byk yg hijau ;)


@azie
ahaha betol gak tu kakazie, sia sia je hiasakan...


@no
tinggi nilai nya nanti nih


@misya
wow hijau tuh misya ;)


@munna
a'ah kan kakmunna, cute jer


@fiza
yup cumel;)