Ini Wilayah Hijau: Quick Update: 1.01am OK, TAHNIAH TERENGGANU


12 June 2011

Quick Update: 1.01am OK, TAHNIAH TERENGGANU

 

 

TAHNIAH buat Pasukan Bolasepak Negeri Terengganu kerana berjaya membawa pulang Piala FA. TAHNIAH!!!

 

 

Dengar cerita dah 11tahun yer TERENGGANU kemarau piala nih.hihihi. Puas hati dapat tengok live di Stadium Bukit Jalil.

 

 

Dan,

ALHAMDULILLAH jugak sebab berjaya pulang dengan selamat, syukur Alhamdulillah….

 

 

**MZ cakap, Kelate over confident lepas sumbat 1gol**

Komen
10 Komen

10 comments:

~: nisa :~ said...

tahniah buat Tranung... dan terima kasih buat kelate sebab hadiahkan gol free kat Tranung...

qasehraihan said...

mmg pun..klate over confident..hahaha..trg menang!!!!yeayy!!

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/gambar-perkahwinan-penjaga-gol.html

wida said...

tahniah terengganu:)

Ida_Iara said...

seriusly rasa mcm nk give-up dh nengok TV smlm bila dh hmpr2 tamat masa TRG lum sumbat gol..tp tgk jugak la smpai betul2 habis masa..sbb fikir mesti byk dpt ms tmbhn kes permainan stop seketika gara2 balingan bunga api tuh.Alhamdulillah..TRG menang juga akhirnye..

Hany tak melompat/menjerit kesukaan ke masa TRG dpt gol free tuh??hihi.. (Daudsu pasti jadi org yg paling kesal dlm game tuh..sian dia..nk tolong halang bola dari gol tp dia yg ter'gol'kan bola tu plak..:))

Hemu Hemu said...

KELANTAN MMG OVER CONFIDENT SGT....BARU SUMBAT 1 GOL DAH MCM JADI JUARA

naniklang said...

tula..bila dah sentiasa diangkat, di puja2, kadang2 jadi lalai..
biar sekali sekala dia kena, baru dia beringat2..

tahniah Ganu =)

Azi said...

Sian MZ(mohd zuki{btul kenama ni}) hany dan MZ(mohd zaidi) azi

mzhany said...

@nisa
ahaha tahniah tahniah


@qaseh
yeayyy kak...


@wida
yer wida, tahniah!


@Ida
da, esok hanya da up kan entri bola nih..hihihi


@hemu hemu
a'ah nampak la ada over confident di situ


@nani
betul jugak tu wehhh...apa kata ko...


@azi
aahha sian kedua dua MZ ni yer...

Miss Mirror said...

Tahniah Trengganu... wah Hany tengok live? Mesti best kan?

mzhany said...

MM, a'ah besh...tapi kalau xdpt seat memang tak besh hihihi