Ini Wilayah Hijau: Senarai blog yang bakal di hack


19 June 2011

Senarai blog yang bakal di hack

 

 

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ

 

 

Hari ni online awal pagi, sebab nanti nak gerak ke selangor pulak. bukak je blog hijau ni, tibatiba nampak mesej ozzy tinggalkan di chatbox. ingatkan ozzy saja je main main. sekali ozzy tinggalkan jugak komen di latest entri.

 

 

bila check di senarai blog yang ozzy tampalkan di blog dia, aduh blog hany pun tersenarai….aiyoooo. rupanya ada 7979 blog yang bakal di hack. mak aihhh, kenapa nak hack….adoiiii bukan ada apa pun. pergi la hack PTPTN ker, tukar jadikan hutang tu dah berbayar ada jugak faedahnya….ishhhh…

 

 

Semuanya platform blogsport. mak aihh nak kena tukar wordpress ker? ahaha sebenarnya ada jugak niat di hati nak tukar wordpress, tapi macam tak tahu proses dia…hurmmm….

 

 

senarai:

 

 

http://denaihati.com
http://www.kujie2.com <-tak dapat access blog ini ketika entri ini diterbitkan

http://chybeelila.com
http://mzhany.blogspot.com
http://cikyuyu.blogspot.com
http://cheqppjoy.blogspot.com/
http://abanglongonline.blogspot.com/
http://teknikbuatblog.blogspot.com
http://zulkbo.blogspot.com
http://angahsayang2314.blogspot.com/
http://asleenda.blogspot.com
http://annazanariah.blogspot.com
http://cikgufarha.blogspot.com/
http://tiefazatie.blogspot.com/

http://diariummi.blogspot.com

http://mymijie.blogspot.com
http://perondajaketbiru74.blogspot.com/
http://chenurulhusna.blogspot.com
http://qamarguyz.blogspot.com
http://fiverobindas.blogspot.com
http://koianakpahang.blogspot.com
http://al-lavendari.blogspot.co

 

 

untuk senarai penuh, sila klik di sini: senarai blog yang bakal di hack.

 

 

untuk kujie2.com tu memang hany tak dapat akses dah masa hany buat entri nih. adeihhhh tiba tiba sakit lak jantung. apa yang blogger cakap, better tukar password jadi panjang supaya lebih selamat sikit. bukan setakat panjang, tpai gunalah campuran huruf, nombor dan special character….maybe lebih selamat….

 

 

okaylah,bye….

Komen
7 Komen

7 comments:

misyamissyou said...

hah? nape nk hack pulak ni??eeeeeeee

wida said...

apa motip diaorg nak hack yer?
takut lah pulak

Acik said...

macam2 keje org x derk keje ni ... blog personel pun nak hack gak!

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hany, Kalau tak nk kena hack, kena pastikan password blog tak sama dgn password email - ni En Anon Hacker tu sendiri yg pesan --> sikit punya sopan je hacker tu kan, bleh plak main pesan2... hehehe.

Oasis said...

Paswword wadi la paling simple skali. Bukan ap nak buat pnjag nanti lupa. Tak terupdate plak blog ni nanti. Haiishhh, kit tak kacau drg tapi drg lak sibuk2 nk hack kite punye..

Norhafiza said...

aikk..motifnya apa?..sabo ye hany..hurrmmm..

mzhany said...

@misya
ha tu la nape la nak hack kan xbesh pon blog hijau ni


@wida
itula wida, riso jadi yg bukan2 kan


@acik
ha betol personal pun nak hack


@mm
ooo mcm tu ke mm, orite hanyt ry buat


@oasis
hihi sama r mcm hany, taknak buat panjang2 pelik2 takot luper...satu hal pulak kan....