Ini Wilayah Hijau: Salah Faham, maaf maaf maaf….


28 June 2011

Salah Faham, maaf maaf maaf….



السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ
Entri hany semalam, yang ni, ummm rasanya ramai yang salah faham…hoho, tapi tak per lah…salah faham yang  baik…dan semoga menjadi kenyataan tak lama lagi ameen…


6-27-2011 10-05-57 PM

6-27-2011 10-08-56 PM



nampak tak komen mereka, yang berupa pertanyaan? huhu dalam hati nak sangat jawab YER, HANY DAH PREGNANT….tapi apakan daya, kena berpijak apda bumi yang nyata ini kan.


sebelum pindah,
hany ada buat test pregnancy tu. yer lah kan tak test, main taram je hangkat barang semua…tak pasal pasal, haaa menyesal kan. tapi test tu, hanya ada 1line jer. huhu pasrah jer lah. tu yang berani hangkat berat.


sudahnya,
rasa macam semacam. kalau lah pregnant then pergi hangkat berata bagai mau nya gugur kan…isshh nauzubillah…takkan buatlah. so better check dulu la kan…


kawan kawan, doakan hany jugak yer…ameen…
Komen
11 Komen

11 comments:

Cik Rose Cute said...

hihihihi..biasa la tu...itu bermakna rakan blogger prihatin...

ozzy said...

Assalam..

Mungkin tuah rumah baru..elok pergi check sblm apa2 terjadi

wida said...

sori yer hany, wida komen macam tu:(
x per, usaha lagi..insyaallah, jgn penat mengharap pd-NYA.

psst..wida dulu pon cam hany gak.4 thn tunggu baru dpt waiz:)

Norhafiza said...

hehehehe...dorang silap faham tuh..takpe..sabo ye hany..

fazilzura said...

hihihihi dh agak dh sure psl kes smlm.. but x per, insyallah ramai yg mendoakan ..

munna said...

itu semua doa buat hany tu....

Azi said...

hany komen entri pertama smlm tu mengkompiuskn semua org, tp mana tau xlama lg jadi kenyataan...insyaallah.

syalinda johari said...

hany, aku turut mendoakan komen2 tersebut menjadi kenyataan tak lama lagi.. ameennn

Ardini Humaira said...

InsyaAllah kak.. InsyaAllah...
semoga ada rezeki buat akak, amin

:)

mzhany said...

semoga semua komen itu adalah doa dan akan menjadi kenyataan tak lama lagi...ameen...

zuneta said...

zu doakan semoga ia jadi kenyataan ye?? jangan putus asa...nnti dah ada rezeki, sis akan lebih menghargainya...