Ini Wilayah Hijau: Tandas Eksklusif


23 June 2011

Tandas Eksklusif




السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ


Apa yang Eksklusif nya?


180620115853


Tanda Eksklusif ni ada di Kuala Terengganu, umm maybe di tempat lain pun ada, tapi hany tak tahu. hany nak cerita ni pasal yang ada di Kuala Terengganu. ahahaa seriusly, hany pun baru tahu, ni pun gara gara pergi Taman SYahbandar baru ni dan terasa nak terbuang. kalau tak mahu sampai sekarang tak tahu kan…


Kena di beri nama Tanda Eksklusif dan bukan Tandas Awam sahaja? hurmmm dari pandangan hany, dari luar design nya memang lah bercirikan klasik gituh.


Bila masuk dalam,
hurmmm kawasan memang luas…setiap tandas tu berjauhan tau, dan tidaklah sebelah menyebelah macam tandas biasa. setiap tandas macam sebuah bilik kecil. depan setiap tandas ada sinki di bahagian pintu masuk. di bahagian dalam pulak ada ruang untuk salin lampin baby ker ape ker, dan ada tempat membuang lah….


180620115857

180620115855

180620115856


Bayaran masuk RM0.50 seorang.


**EKSKLUSIF kah???**
Komen
5 Komen

5 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

maybe bila boh nama eksklusif org akan lebih berhati2 kot nak guna...sbb nama EKSKLUSIF la katakan..

wida said...

wida pon pernah masuk toilet ni..tp seram lah pulak.sebab x ramai org.x ada org masuk sbb harga mahal ker?

tp setakat ni, toilet yg mahal wida masuk kat low yatt lah..rm1.00 hehe

apak cikidong said...

setaraf klcc ni.. leh buat bilik stady gak toilet nih hihi..

mzhany said...

@ladyzul
ahaha maybe la kot kakd


@wida
a'ah wida, kat low yat rm1.00 tp tandas biasa je kan...


@apak
ahaha xmoo lah buat bilik study..tak masuk ilmu jap lagi ;)

Norhafiza said...

kat labuan pun ada gak hany tp No tak ingat dah brp rege..nnt la No p cek dlu hehe..